Vezényszóra módosított hadirendjén a propagandamédia, és fenntartások nélkül állt be Márki-Zay mögé

2021. október 15. 11:15

A balos sajtómunkások közönséges zsoldosok.

2021. október 15. 11:15
Rőfös Géza
Kontra

„A progresszív-liberális sajtó munkatársai pár napja még Karácsonyt támogatták, éltették, de valami történt, és a progresszív-liberális sajtó új kedvence némileg meglepő módon a hétgyermekes, önmagát jobbközép konzervatívnak tartó, katolikus, ex-fideszes Márki-Zay Péter lett.

A baloldali, törzskönyvi nevükön úgynevezett »minőségi, függetlenobjektív újságírók« előszeretettel hivatkoznak a kormánypárti sajtó munkatársaira propagandistaként, mintegy meghúzva egy vonalat a nagybetűs SZAKMA (akik hegyes tollukat maró gúnyba és leleplező igazságszérumba mártva nap mint nap megbuktatják Orbánt) és a dilettáns rezsimszolgák között.

Ezek a derék szakemberek rendszeresen osztogatnak egymásnak díjakat, gyönyörködve méltatják önmaguk és egymás teljesítményét, de mindennél büszkébbek saját feddhetetlen erkölcsi iránytűjük tévedhetetlenségére.

A telextől a HVG-ig terjedő kínálatnak egyvalamiben igaza van: a kormányt támogató médiumok valóban elkötelezettek, ebbe azonban bele is állnak, nincs álszent mellébeszélés.

A balos sajtómunkások ezzel szemben közönséges zsoldosok, akik a mindenkori érdekek vagy a széljárás mentén állnak át egyik vagy másik oldalra, függetlenül attól, hogy korábban milyen értékrendbe kapaszkodva kritizálták a rendszert.

A fentiek fényében talán nem is olyan meglepő: a progresszív-liberális sajtó új kedvence a hétgyermekes, önmagát jobbközép konzervatívnak tartó, katolikus, ex-fideszes Márki-Zay Péter.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Somaa
2021. október 16. 19:29
Hazudozz még seggnyaló troll... hazudj csak átlátszó baromságokat, legalább van min röhögni...
..--..
2021. október 15. 20:28
-zsoltkom- "A balos sajtómunkások közönséges zsoldosok." Mi a baj a zsoldosokkal? A magyar katona Afganisztánban ingyen-bérmentesen használja a puskáját és kockáztatja az életét? Hazafi... jó katona? Vagy megvetendő ember? Vagy a magyar focista német focicsapatban? Ő zsoldos? És ha az, akkor az rossz?
Ekeke
2021. október 15. 15:48
Most már tessék kivárni amíg a nagyonfüggetlenpártatlan és persze országos "előválasztási bizottság' élén magyar györgy előáll a farbával (muhaha). Mert ha ne adj Isten gyurcsánynét vesztesnek hozzák ki, a híveinek elmagyarázni a taktikai buktát, az bizony nem lesz kis feladat.Mivel ők legszívesebben lőnének, már ha volna mivel. Ha pedig mégis valamiért a futóbolondot hozzák ki vesztesnek, akkor egy csomó önkormányzatban dől, bukik az "együttműködés". Jelzem, a totálisan "elfideszesedett" Indexen, ahol zazrivecz írja a vezércikkeket(mert ilyen egy elfideszesedett médium, a bukott jobbik elnök írja a tutit, bizonyára olyan ez is mint a Török Szultán, csak falból), már a futóbolondot támogatják.
annamanna
2021. október 15. 15:34
Érdemes az alábbi kis szövegrészletet elolvasni, a helyzet MZP - baloldaliak kapcsolatában kissé hasonló: Elisabeth (musical): A magyar összeesküvés "Mily példátlan ez, hogy értünk tesz, hitünkre áll! Csoda ez itt? Elhagyva rokonait a herceg nekünk segít - magyarbarát! Üljön csak trónra - egy-két év múlva úgyis elhajtjuk majd! Ám, ha most bukna, lépjünk túl rajta - ránk ő nem hozhat bajt!" https://www.youtube.com/watch?v=LlYAcO7MUUU&t=508s "Üljön csak trónra - egy-két év múlva úgyis elhajtjuk majd! Ám, ha most bukna, lépjünk túl rajta - ránk ő nem hozhat bajt!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!