Már a szörfözés is rasszizmus!

2020. augusztus 01. 11:41

Olyan már ez az egész, mintha moziban ülnénk, és hirtelen megelevenednének a legutóbbi Joker című filmben látott apokaliptikus jelenetek.

2020. augusztus 01. 11:41
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Nem csitul az őrület Amerikában, sőt George Floyd rendőri intézkedés közben bekövetkezett sajnálatos halála miatt egyre fokozódik a téboly. Olyan már ez az egész, mintha moziban ülnénk, és hirtelen megelevenednének a legutóbbi Joker című filmben látott apokaliptikus jelenetek. Sőt még olyanabb.

Azt nagyjából egy hónapja tudhattuk meg, hogy sok egyéb mellett már a komolyzene is rasszista, hiszen csupa fehér bőrű ember műveli szintén fehér emberek szórakoztatására. Erről azért érdemes lenne azt a rengeteg kiváló ázsiai származású muzsikust és karmestert is megkérdezni, akik tehetségüknek és szorgalmuknak köszönhetően világhírre tettek szert, mert szinte biztosan különvéleményt fogalmaznának meg a kérdéses ügyben. Elég csak a legismertebb japán karmesterre, Kobajasi Kenicsiróra gondolni, de aki egy egészen picit is követi a komoly, a klasszikus zenekarok munkásságát, illetve etnikai összetételét, az pontosan tudja, hogy Ázsia csak úgy ontja magából a tehetségesebbnél tehetségesebb és technikásabbnál technikásabb zenészeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agrippa
2020. augusztus 02. 17:31
Na és a vívás? Talpig fehérben vagdalkoznak agresszívan! Pfuj! Gyalázat, és ráadásul a maszk meg fekete! Le vele, de nagyon!
syphax
2020. augusztus 02. 04:09
"..Már a szörfözés is rasszizmus!..." Meg a vitorlázás is...nyilván. MERTHOGY FEHÉR A VITORLAVÁSZON....UGYE. Bár az is lehet: Alabamában meg Georgia államokban fekete cipőpassztával suvickos feketére mazzzgurájják a szélvásznakat, és akkoó' mán' rendben lenne a dolog. De az sem egészen jó, mer' a vízek fölött vijjogó sirályok szárnya is fehér...öléggé el nem itélhető módon....
lutra
2020. augusztus 01. 22:08
Apáti el van tévedve, Amerikában a távol-keletiek politikailag fehérnek számítanak. (szorgalmasak, okosak, és csak népességarányosan bűnöznek)
nempolitizálok
2020. augusztus 01. 21:04
Vigyázz hogy ülsz a bringán, mert simán lehet, hogy tekerési technikád nem kicsit antiszemita.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!