A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

A veszélyhelyzet milliókat fog megmenteni a koronavírustól

2020. április 17. 20:30

Számos Magyarországgal szemben támasztott kritika téves értelmezésen vagy akár egyenesen hazugságon alapul.

2020. április 17. 20:30
Orbán Balázs
Orbán Balázs
The National Interest

„Tehát azoknak, akik aggódnak a magyar kormány sürgősségi intézkedései miatt, alaposabban meg kellene vizsgálniuk más európai államokat, mielőtt megismételnék a baloldali magyar bűnök katekizmusát. Szinte az összes EU-tagállam példátlan lépéseket tett kormányainak felhatalmazása és drasztikus kijárási tilalmak bevezetése érdekében. Sok országban sokkal könnyebben bevezethetők a sürgősségi intézkedések, a vírus egyetlen jele nélkül is. Egyes országokban a sürgősségi hatáskörökre ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint például Magyarországon, míg mások nem határozzák meg ezen hatáskörök időkeretét, vagy még szigorúbb intézkedéseket vetettek be – különösen a kijárási tilalomra vonatkozóan – mint Magyarország. Ennek ellenére és érdekes módon ezekről az országokról nem hallunk kritikát.

Félreértés ne essék. Úgy gondolom, hogy a többi európai ország által bevezetett sürgősségi intézkedések nagy részét teljes mértékben indokolja a járvány visszaszorításának és felszámolásának szükségessége. A célom pusztán az, hogy rámutassak a Magyarországgal szemben tanúsított kettős mércére. Még nagyobb probléma ráadásul, hogy számos Magyarországgal szemben támasztott kritika téves értelmezésen vagy akár egyenesen hazugságon alapul. Sokatmondó például, hogy több nyugati politikus, újságíró, tudós és gondolkodó azt állította, hogy a Magyar Parlament és az Alkotmánybíróság szünetel a veszélyhelyzetben. Mint korábban említettük, ennek a hamis hírnek egyik legfrissebb példája talán a magyar külügyminiszterrel készült CNN-interjú volt. Meggyőző erejű, fényképes bizonyíték van rá, hogy ezek az állítások egyszerűen nem igazak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. április 18. 13:11
Balika,a mi pártállamunkat Európa közepén lehetetlen eladni....
zsoltkom2
2020. április 18. 13:08
A célom pusztán az, hogy rámutassak az Orbán képviselte Magyarország kettős mércéjére. Orbán-féle vállalkozás támogatás úgynevezett 70% kutyafaszányi terjedelem. Ez látványpékség/ kirakat politika/ szaros Orbán-populista hatalmi politizálás. https://bit.ly/2zbCY4C 6:46-8:13-ig mindenki találkozik a magyar valósággal. Nehogy azt gondolja valaki is, hogy ez nem jellemző sok más egyéb szakmánál. Tudjátok, volt a dagi Orbán néninek a pofátlan végkielégítések számonkérése korszaka az ellenzék pofán vágásáért... (ma, hogy bársonyszékben ülnek a Fidesz-keresztény vezető seggek már ízlés szerint határtalanul lehet magas... csak úgy nőnek a milliós nyugdíjak is), most lett a 70%-os plafon a magyar kétkezi dolgozóknak vészhelyzetérre... a gazdagnak hazudott államháztartásból. Remélem, gondolkozva mindenki a kellő hátsó utcába teszi Orbánt, távol a világ zajától. Egyre inkább. Aki pedig keresztény ellenzéki, vesse be hozzá az Orbán ellenes ima erejét. Higgyen igazán benne.
Tiszafa
2020. április 18. 10:44
Van egy régi mondás: Amit meg kell magyarázni, az régen rossz. Csak ennyit kellett volna a tudtukra hozni, hogy: Tehát azoknak, akik aggódnak a magyar kormány sürgősségi intézkedései miatt, azoknak a Marsról ballisztikus ívben szarunk a pofájukba! Ennyi és nem több. Erre mindenki felfigyelne és keresnék az okát. Helybe jönnének a válaszért.
istvanpeter
2020. április 18. 09:49
Békeidőben a liberális bolsevikok egyik legfőbb fegyvere az intenzív rágalmazás és gyalázkodás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról