Fontos, hogy előléptek végre a Momentumot támogató nagytőkések

2017. augusztus 03. 10:32

A Momentum legalább vegyesen, kisadományokból és nagytőkések pénzéből működik.

2017. augusztus 03. 10:32
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„De legalább Bojár és Raskó kiállása után, ha ránézünk majd a Momentum programjára, lehet azt mondani, hát igen, a nagybirtok-rendszer támogatása azért került be, mert ez Raskó érdeke, az ideológiamentesség meg a Bojár nünükéje. Hogy tényleg ezért kerültek be ezek a programba a Momentumnál, vagy fordítva történt, és emiatt találták meg őket ezek az emberek, mindegy is, vagyis majd mindenki a saját szájíze szerint tálalja. De legalább ez egy nyilvános és az emberek számára értékelhető folyamat lesz, ami után tisztább képet kap a választó a párt hátteréről, és így egyébként könnyebben is dönt majd a párt mellett vagy ellene.

Nem az az ideális állapot, hogy nagytőkések mondják meg, mi legyen egy párt programjában, hogy az tudjon egy pártot támogatni, akinek sok pénze van, és attól függjön egy párt ereje, láthatósága, hogy beáll-e mögé a nagytőke vagy sem, mert ez egyoldalú demokráciát és képviseletet eredményez. De nyilván nem is a technokrata piaci liberális Momentumon kell számon kérni, hogy miért fogadják el nagytőkések pénzét. És a Momentum legalább vegyesen, kisadományokból és nagytőkések pénzéből működik (Bojár és Raskó kapcsán is csupán összesen pár milliós tételről beszélhetünk a Heti Válasz cikke szerint). Mától átláthatóbban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Einar
2017. augusztus 03. 18:23
"A Momentum legalább vegyesen, kisadományokból és nagytőkések pénzéből működik." Te szégyentelen űberkretén, te! Jámborka intelmei: Ha momentumot tömik ki milliókkal a nagytőkések, az a demokrácia büszkesége, bátran bújanak csak elő ezek az új Mediciek, mint a melegek parajd idején, de ha nem libernyákokat támogat egy nagytőkés, akkor oligarházz, strómanozz, tolvajozz bőszen, mert bábeli setét tornyot építenek lélegeztetőgépek árából.
pollip
2017. augusztus 03. 17:39
"Nem az az ideális állapot, hogy nagytőkések mondják meg, mi legyen egy párt programjában, hogy az tudjon egy pártot támogatni, akinek sok pénze van, és attól függjön egy párt ereje, láthatósága, hogy beáll-e mögé a nagytőke vagy sem, mert ez egyoldalú demokráciát és képviseletet eredményez." Pedig ez történt!!!!!!!!!!! mandiner: "A párt másik adományozója Raskó György volt MDF-s parlamenti képviselő, az Antall-kormány földművelésügyi tárcájának közigazgatási államtitkára. Az egyébként agrárvállalkozó Raskó György a Heti Válasznak elismerte, hogy személyesen is kötődik a Momentumhoz, hiszen a fia is dolgozik a pártnak. Raskó hozzátette, hogy az anyagi támogatást feltételekhez kötötte. Ilyen feltétel volt az, hogy a pártnak „határozott nemzeti-patrióta karaktere” legyen, valamint, hogy ne szövetkezzen az MSZP-vel és a DK-val. A vállalkozó azt is megjegyezte, hogy „elvi okokból” nem szeretné azt sem, ha a párt belvárosi liberális értelmiségi párttá válna. " Jámbor nem olvas, csak ír...............
makapaka2
2017. augusztus 03. 13:10
Akik a Momentumot működtetik biztosan nem Magyarország érdekében teszik.Minden megnyilvánulásuk ezt tükrözte.Hatalomvágyó ficsúrok, akik munka nélkül akarnak jól élni.
holder
2017. augusztus 03. 13:09
Mráz Ágoston tegnap az Echo Tv-ben megfejtette, miért nem akart Olimpiát a Momentum - mert Fekete-Győr Andrásnak francia barátnője van. No comment.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!