Alufóliasisakos összeesküvés-elmélettel próbálja kimagyarázni a BBK hibáit a Fidesz?

2017. július 31. 08:31

Valószínűleg semmilyen összeesküvés nincs itt azon kívül, hogy befoglalták az országot az urambátyámok és a tehetségtelenek, és tönkreteszik még azt is, ami jót a Fidesz húzott fel 2010 után.

2017. július 31. 08:31
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Persze ha nem akarunk összeesküvés-elméleteket elhinni, de hiszünk a kormánypártoknak, akkor is van megoldás. Hogy a hacker sráccal szembeni kommunikáció és feljelentés miatt dühös rendszergazda indított túlterhelési támadást a BKK rendszere ellen (azért nem olyan nehéz túlterhelni), és valaki dühében odarakta azt a fakockát az ajtó záródó rendszerébe. Ugyanis van miért dühösnek lenni a BKK-ra.

De még ennél is valószínűbb, hogy semmiféle támadás nincs a BKK ellen. Egyszerűen teljesen tehetségtelen embereket raktak a vezető pozíciókba, politikai kinevezéssel, és egy olyan rendszert hoztak itt is létre, ahol a beosztottak nem merik jelezni a hibákat, ahol mindenki inkább kussol és meghúzza magát, ahol csak a feljebb lévőnek lehet igaza. Így pedig szépen pofonról pofonra halad a vállalatvezetés, hiszen nem értenek hozzá, és senki sem mer szólni, hogy nem értenek hozzá.

Valószínűleg semmilyen összeesküvés nincs itt azon kívül, hogy befoglalták az országot az urambátyámok és a tehetségtelenek, és tönkreteszik még azt is, ami jót a Fidesz húzott fel 2010 után. Például Vitézy Dávid által levezényelt újításait a budapesti tömegközlekedésnek.

Amikor pedig látja ezt a kormánypárt, nem bocsánatot kér, nem levonja a következtetéseket, nem átalakítja a rendszereket, hanem beleáll a szerinte politikai csatába, és képzelt ellenség ellen kezd el hadakozni. És a város egyre durvább működési hiányosságait is próbálja belerakni abba az összeesküvés-elméleti keretbe, ahol a kormány áll szemben a sötétben bujkáló, rémhírterjesztő Simicskákkal és Sorosokkal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2017. augusztus 02. 10:08
Te Jámbor... Az első mondatod: "Valószínűleg semmilyen összeesküvés nincs itt azon kívül, hogy befoglalták az országot az urambátyámok és a tehetségtelenek" Most gondold végig: még Gyurcsány pajtás megmondta annak idején, hogy a szoci frakció nagy része a parlamenti ingyenpénz hiányában mehetne vissza autófényezőnek. Ennyit a sok "tehetségről" arrafelé. Az urambátyám világot pedig ne emlegesd, mert a zsidók összezárásánál és egymásnak osztogatásánál, egymást helyzetbe hozásánál semmi sem lehet "urambátyámabb". Tudod ott sem tehetség alaőján mérnek, hanem a ki-kinek a kicsodája alapon - ahogy ze egyébként a politikai, művészeti és egyéb területeken tisztán látszik, ha tudod a családi viszonyokat. Tetszik, nem tetszik, ez van. Miután ezt tisztáztuk, olvasd el újra az első mondatod, és ne csodálkozz hogy lassan a harmadik Fidesz kormányt szavazza meg a nép, miközben rólatok még annyira sem vesz tudomást hogy leköpjön. "Pedig milyen jó urambátyám kapcsolataitok vannak nyugaton is!"
makapaka2
2017. augusztus 02. 08:59
Savanyú a szőlő csupán a Kettős Mérce firkászának.
atila68
2017. augusztus 02. 06:23
Legközelebb, ha valaki kézigránáttal próbálkozik, nem fakockával azt is felmentenéd Legalja? Úgy tudom te már továbbörökítetted a génállományod Legalja, ha a gyerekeid rajta lesznek azon a szerelvényen akkor is felmented az elkövetőt?
balbako_
2017. augusztus 01. 21:18
Minden esetre ennek is afféle bajai videó szaga van. Túl korán kezdtek akciózni....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!