A Fidesz kultúrterminátorának nem jár rádió!

2015. július 23. 15:25

Amikor a Jobbik-kormány alatt a honi médiaipar és a kulturális élet újra nemzeti érdekeket fog szolgálni, öröm lesz kimondani: „Hasta la vista, Andy!”

2015. július 23. 15:25
Dúró Dóra
Jobbik.hu

Az Orbán–Simicska-háború újabb fejezeteként értelmezhető, hogy Andy Vajna rádiós céget alapított. A milliárdos vállalkozó az ország első számú fideszkaszinósaként és szépségversenygurujaként hobbiból lett élet és halál ura a jóval többre érdemes magyar nemzeti filmiparban. Miközben már súlyos milliárdok folytak el kétes »produkciókra«, addig kitűnő filmeseink, forgatókönyvíróink, rendezőink semmilyen jelentős állami megbízást nem kaptak. Az utóbbi öt évben nem készülhetett a nemzeti értékrendet kifejező filmes alkotás.

A Jobbik szerint újabb ilyen alakoknak semmi keresnivalójuk nincsen a médiaiparban. Andy Vajna eddig sem a magyar kultúra javára építkezett, s nem ezt fogja tenni médiavállalkozóként sem, hanem a Fidesz szűk pártelitjének óhajait lesi majd. Sajnos egyetlen szó erejéig nem várható tőle, hogy hitelesen tájékoztassa a közvéleményt, ahogyan az sem, hogy minőségi magyar előadók zenéjét népszerűsítse.

Amikor a Jobbik-kormány alatt a honi médiaipar és a kulturális élet újra nemzeti érdekeket fog szolgálni, öröm lesz kimondani: »Hasta la vista, Andy!«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. május 21. 22:19
Csak aztán fel ne lépjen nálad a Heller-féle elvonási szindróma!
2016. május 21. 22:19
Miért baj az, hogy Andy Vajna úgy költi a saját pénzünket, ahogyan akarja?
Mindjárt
2015. szeptember 10. 19:34
Ezért zsidesz a "szabadságharcos" fidesz :)
Területvédő
2015. szeptember 10. 19:33
Andy Vajna fideszbáró filmalapjaa következő filmeket támogatta: Saul fia Hajnali Láz (lager-story) Saul Exodus (tolókocsiban ülő klezmerzenekarról szól) Veszettek (burkoltan a Magyar Gárda mocskolásáról szól) film egy transzvesztita bártulajdonosról film egy cigány futball csapatról Támogatás a Toldi-filmnek, Munkácsyról szóló filmnek, a tervezett "A királyság hajnala" (Hunyadiak korában játszódik) c. filmeknek? Lószart! Hiszen azok magyarokról szólnának. A fideszes álmagyar szarok olyanra nem adnak pénzt. A nemzeti érzés csak kommunikációs blöff ezeknél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!