Békeme.NET

2014. október 29. 08:58

Viszont nem ez az első sokaságélmény az ellenzéki oldalon. Ugyanennél a hídnál megvolt már egyszer a csodás trip. Sokan voltak, még miniszterelnök-jelöltjük is lett. Aztán hazament mindenki, innentől csinálja a Bajnai.

2014. október 29. 08:58
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Ennek az élménynek a kizárólagossága volt eddig a kormány legfőbb támasza. Akik nem tartottak vele, magányosnak és tehetetlennek érezték magukat. A beosztott tolvajok portréjával masírozó tízezrek akkor is demoralizálták őket, ha tudták, hogy jelentős hányaduk önkormányzati buszokkal, lopott közpénzből odafuvarozott közmunkás.

Viszont nem ez az első sokaságélmény az ellenzéki oldalon. Ugyanennél a hídnál megvolt már egyszer a csodás trip. Sokan voltak, még miniszterelnök-jelöltjük is lett. Aztán hazament mindenki, innentől csinálja a Bajnai.

Az internetadó elleni megmozdulás előnye a néhai Millával szemben, hogy pontosan meghatározott célja van. Kellően anyagias: nem akarunk többet fizetni. Ez sokkal szélesebb körben érthető, mint a magyar sajtó szabadsága. Internetezni necesse est, ezt érti az is, akit egyébként pont azért nem érintett meg a Klubrádió vagy az Origo nyomorgatása, mert soha életében nem olvasott híreket még a neten sem, viszont ott keres magának társat, horgászbotot, használt autót vagy nyugdíjasklubot. Aki az internetezést nehezíti, az rosszat tesz velünk. Orbán Viktor rosszat tesz velünk – hiszen ezt az adót személyesen ő találta ki. ()

Gyors hátrálással most még haza lehetne küldeni azokat, akiket tényleg csak az érdekelt, hogy az internetezés ne legyen drágább. Akkor ők nyertek: nem lett netadó. A többi viszont ettől vérszemet kapna: Orbán Viktor igenis legyőzhető, ha elegen megyünk utcára. És ki tudja, mibe kötnének bele legközelebb?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2014. október 29. 15:18
"Az internetadó elleni megmozdulás előnye a néhai Millával szemben, hogy pontosan meghatározott célja van." Bizonyossággal állítható, hogy ez a cél pontosan az ellenkezője az általatok, az irányítók által bevallottaknak, nevezetesen: Miközben pontosan meghatározott célokról beszéltek a netadó elleni tüntetéssel, ez a tüntetés nem jelent mást, mint a magyar pénzek külföldre kijuttatásának támogatását, a szolgáltatók extraprofitjának - ami esetünkben magyar eredetű - védelmét. A tömeggel elhitettétek, hogy mindenkivel jót tesznek a tüntetéssel, s a céljuk jogos és igazságos. A valóság ennek az ellenkezője, de erről elfelejtettétek értesíteni a vonulókat. Miért? Nem másért, csak azért, mert a netadó elleni tüntetés a távközlési cégek mega-nyereségének Magyarországból való kivonása melletti kiállást jelenti... Ezek a tények. A tüntetők pedig a burkolt kormánybuktatást csomagolják a netadó elleni tüntetésbe. Miközben a netszolgáltatók Magyarországon beszedett pénzét segítik kivinni az ország gazdasági-társadalmi vérkeringéséből. Ezzel az ország erejét, érdekérvényesítő képességét, azaz kőkeményen: Magyarország szuverenitását támadják... A szuverenitásunk csökkenése pedig minden esetben elkerülhetetlenül és törvényszerűen a kifosztásunk, azaz szegényedésünk növelését vonja maga után. Ez a tiszta helyzet. Lehet, ezt ismételni fogom, hogy mások is értsék, mert - nem én mondom: Az ismétlés a tudás anyja
tevevanegypupu
2014. október 29. 14:21
A Békemenet a törvényesen megválasztott kormányt védi jelenleg és annak megválasztott miniszterelnökét..nem egész olyan hatalommal ahogy az EU, az mszp, Amerika és az szdsz védte Gyurcsányt, miután kiderült, hogy tök buta és tehetségtelen, és olyan módon sem mint a Clinton-Obama klub akik Bajnait tömték ki pénzzel..de azért amíg lehet védik.Ezzel együtt Magyarország függetlenségét is..
kjkj945
2014. október 29. 14:19
twá Béke mek mek elek NYET
citizen queen
2014. október 29. 14:12
Na most ez a kárörvenedezéstől, és rosszindulattól csöpögő silány iromány lenne az Orbánt megdönteni akaró "tiszta", "fiatal" ellenzék hangja? Kétlem. Ez inkább az ezerszer lejáratódott hazai maszop-szadesz bal-lib hangja, ami most kárörvend, és reménykedik ezerrel, hogy meglovagolhatja az elégedetlenséget. Miből gondolja például tóta, hogy akit nem érdekelt a Klubrádió, az csakis amiatt lehet, mert "soha életében nem olvasott híreket még a neten sem"? Esetleg nem lehet, hogy a Klubrádió által nyomatott ideológia nem érdekelte őket például? Vagy miből gondolja, hogy aki részt vett a Békemeneten, az csakis "önkormányzati buszokkal, lopott közpénzből odafuvarozott közmunkás" lehetett? Ilyenkor azért nagyon jól kitűnik, mekkora sötét elfogult alak. Merthogy ebből az egész idehányt fröcsiből megintcsak az jön le, hogy aki nem velünk van - értsd velejéig orbánfóbiás bal-lib - az csakis egy sötét mucsai bőgatyás paraszt, aki a netről még soha nem hallott. Ilyen szinten nem kéne lenézni a másik oldalt, ráadásul ez ellentmond a sokat mantrázott "civil tüntetés volt" mantrának is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!