Kaparós sorsjegy

2013. december 15. 13:44

Avagy az ellenzék lelkiállapota. Vajon ki akar olyan kaparós sorsjegyet vásárolni, amelyikre már rá van írva, hogy nem nyert. Márpedig a demokratikus ellenzék a jelenlegi állapotában erre emlékeztet.

2013. december 15. 13:44
Lánczos Vera
Galamus-csoport

„Nem derült ki, mi kell ahhoz, hogy a két, már szövetségre lépett fél belássa, új helyzet van, ami miatt a jelenlegi szövetséget ki kell szélesíteniük. Unásig ismételgették, hogy a nyilvános üzengetések csak ártanak, megállapodni csak a háttérben lehet, mennyire helytelen dolog sértegetni azokat, akikkel később együttműködni akarunk, higgye el mindenki, hogy nincs fontosabb céljuk, mint győzni. A közönség meg egyre ingerültebben hallgatta mindezt, ugyanis tisztában van azzal, a dolog úgy kezdődött, hogy a háttérben, titkosan csak ketten állapodtak meg, hogy már a megállapodás idején sem állt meg a lábán egyetlen érv sem, amiért így döntöttek, és hogy szemmel láthatóan nem hajlandók tudomásul venni, az azóta bekövetkezett változások sem ezt a megállapodást igazolják. Ellenkezőleg, a helyzet választói elégedetlenséget vált ki. (...)

A kérdésre, hogy Gyurcsány-e az akadály, a jelen lévők azt felelték, hogy nem. Ezt láthatóan nem sokan hitték el a jelenlévők közül, másrészt azt sem tudták megokolni, hogy akkor mi tartja őket vissza attól, hogy lépjenek. Gyenge kísérlet történt a magyarázkodásra, hogy a programkülönbségek nehezítik a megegyezést,* de a közönség morajlása és a moderátor világos kérdései gyorsan véget vetettek a próbálkozásnak. (...)

Mindehhez csak annyit fűznék hozzá: remélhetőleg se Bajnai Gordon, se Mesterházy Attila nem tartja mellékesnek, hogy miközben szerintük ki kell érdemelni az ő bizalmukat, a választók egyre határozottabb figyelmeztetései – fogy az idő és fogy a türelem – azt jelzik, hogy a választói bizalom radikálisan fogy irántuk. Persze mindez csak akkor és azoknak fontos, akik tényleg győzni akarnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. december 16. 07:35
Vera néni, megvan a megfejtés, amie a Galamus nem jött rá a szellemi kapacitásavak. Nem a szocikra kell ráülni, hanem a 64 vármegyére!
silvester
2013. december 16. 07:05
Remelhetoleg 2014 -ben Vegleg Levakarjuk magunkrol a koszt-komunnista-mocskot. Megszabadulunk ettol az atkozott liberalis bandatol,az Orszag Tonkretevoitol, Hazaaruloitol. Ettol fuggetlenul legyunk resen es valasszuk a 2010 -ben megkezdett utat,mutassuk meg 2014 -ben ismet,hogy most meg Erosebbek Vagyunk! Hajra Magyarorszag,Hajra Magyarok!!!!!
nettene
2013. december 15. 22:54
Vea-Vera! te lánhczosh...te. Ilyen ez a bicikli.ott volt az elmúlt 4 év....olyan padlót fogott a baloldal...és a liberálbolsi Bauherhféle bagázs, hogy a KO. bol most kezdenek eszmélni...és mire feleszmélnek...itt a következő hatalmas frász...szemtől szemben..magátol a szavazótól."014-ben még nagyobbat üt az igazzság órájának gongütője. rászámolnak a maradék parlamentbe jutott komcsinak...akik az elkövetkező 4 évben látni fogják...mennyire semmik....és tágabban...sehol a világon...ilyen garnitúra mint a mostani baliberálbolsi banda országot nem vezethet....ilyet már afrika...népeivel sem lehet lenyeletni...Vera...kár minden reménykedésér...seggnyalásér....legfrisebb közvéleménykutatást ajánlom figyelmedbe.kaparós sorsjeggyel hamarabb nyersz,,,mint balosaid seggnyalásával.
Leszart Rittberger
2013. december 15. 21:56
Verocska, te még Gréczynél is nagyobb táskahordozója vagy Feriteknek. Ami az érdemi részt illeti: Feri a magyarországi baloldal sötét és kudarcos múltja, még ha 10 % körül is teljesítene. Bikicsunáj és a libás hoztak egy döntést, nekik ehhez joguk van. Te meg folyton kétségbevonod ezt, a Ferike által felheccelt nyugger tömegekre hivatkozva...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!