Milák Kristóf „ágyékkötője” a téma a külföldi hölgyek között

2024. augusztus 04. 10:55

Fennakadtak klasszisunk úszónadrágján olimpiai aranya után.

2024. augusztus 04. 10:55
null

Nyitókép: X

Milák Kristóf külföldön csak egy aranyérmes a sok közül Párizsban, akiben másoknak az úszónadrágja a legérdekesebb, írja a Magyar Nemzet. Hozzáteszik: 

külföldön Milák „ágyékkötője” a téma.

 Mint tudjuk, Milák Kristóf nagyszerű hajrával megnyerte a 100 méteres pillangóúszás döntőjét szombat este, így a 200-on szerzett korábbi ezüstjével együtt a magyar medencés úszóválogatott legeredményesebb versenyzőjeként zárja az olimpiát.

Megtudtuk: a magyar klasszis több más férfi úszóhoz hasonlóan az úszósport egyik vezető sportszergyártója, az Arena úszónadrágját viseli a párizsi olimpián, amely különleges és első ránézésre valóban merész külsőt tervezett a gatyáknak. Az az igazán érdekes, hogy szárazon a nadrág egységesen fehéres különböző mintákkal, de a víz hatására változik a színe, így 

a medencéből való kiszállás után a combon már szinte „bőrszínű”, míg az ágyék táján kékes nadrágok sokak figyelmét felkeltették

 – írják.

Milák 100 pillangón aratott győzelme után téma lett az X-en a furcsa úszónadrág, írják: többen is posztoltak róla, az egyik legjellemzőbb bejegyzés ez volt:

„Elállt a lélegzetem, amikor Milák kiszállt a medencéből, mert azt hittem, hogy ágyékkötőt visel”

 – írta egy nő.

Emlékeztetnek egy érdeksségre: amikor Milák először lett olimpiai bajnok 2021-ben a tokiói olimpián – akkor 200 pillangón –, a döntő előtt elszakadt a nadrágja, amiből az arany fényében nagy sztori lett. Úgy tűnik, ha Milák olimpiát nyer, az úszógatyák valahogy mindig a reflektorfénybe kerülnek, írja a lap.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2024. augusztus 05. 10:12
".....Milák Kristóf „ágyékkötője” a téma a külföldi hölgyek között.." Nyilván a "külföldi hölgyek" STIROLJÁK A M.K. FÜTYIJÉT....ill. azt ami "abból" láccik.
sentimental
2024. augusztus 04. 22:09
herevasalás?
lendvaiildiko
2024. augusztus 04. 20:04
Akkor ez most egy szexizmussal, mitúzás női változatban? Vajon a következő olimpián a férfibajnok-jelölteket öltöztető cég habos tüllszoknyával ingerli az uszoda női publikumát mitúzásra?
john-lennon-a-libsik-kiralya
2024. augusztus 04. 19:37
Csak a mandis ratyi firkászok között téma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!