Döntetlent játszottak Kerkez Milosék, a magyar válogatott játékos újra végig pályán volt

2024. augusztus 25. 17:01

Az első fordulóhoz hasonlóan újra 1-1-es döntetlent játszott az AFC Bournemouth a Premier League-ben, ezúttal a Newcastle ellen.

2024. augusztus 25. 17:01
null
Szabó Levente

Nyitókép: X / AFC Bournemouth

A Premier League második fordulójában a Kerkez Milost is foglalkoztató AFC Bournemouth a Newcastle-t fogadta a Vitality Stadiumban. Az új idény első fordulójában a Bournemouth 1-1-es döntetlent játszott a Nottingham vendégeként, míg a Szarkák hazai pályán verték 1-0-ra a Southamptont.

A magyar válogatott játékosa, Kerkez Milos kezdőként lépett pályára a Newcastle ellen, és jól is futballozott az első félidőben. A támadásokban kevésbé tudott részt venni, de védekezésben mindig a helyén volt. Az első játékrész többnyire eseménytelenül telt, a 20. percben történt az első említésre méltó szituáció, amikor is Kerkez labdaszerzését követően Evanilson lőhetett éles szögből, amit Pope gyönyörű védéssel hárított. 

A 37. percben azonban már kapusa sem segíthetett a vendég csapaton; Antoine Semenyo tette a labdát Marcus Tavernier elé, aki közelről nem is hibázott, 1-0. 

A második játékrészben más felfogással jött ki a pályára Eddie Howe csapata, a Newcastle nekiugrott a hazai együttesnek. A Szarkák három nagy helyzetet is kialakítottak, de mind a három kimaradt. 

Jött azonban a 78. perc, amikor is Harvey Barnes ívelte be a labdát a kapu elé, ahol Anthony Gordon érkezett, aki lecsapott a labdára és a kapuba helyezte, 1-1. 

A kapott gól után rögtön váltottak Kerkezék, két lövése is volt a Cseresznyéseknek, azonban hajszállal mind a kettő elkerülte a kaput. A hajrában mindkét csapatnak voltak még nagyobb lehetőségei, a Bournemouth szerzett egy érvénytelen találatot is, azonban az eredmény már nem változott, 1-1-es döntetlennel ért véget a mérkőzés. 

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!