„Miért akarnánk, hogy egy ilyen játékos a padon üljön?” – Liverpool-szurkolók meséltek Szoboszlairól (VIDEÓ)

2024. április 18. 12:42

Rögtönzött közvéleménykutatást tartottak a Liverpool FC stadionjánál a magyar középpályásról, aki belopta magát az angol szurkolók szívébe. Mutatjuk, miket mondtak róla.

2024. április 18. 12:42
null

Nyitókép: Facebook/Liverpool FC

***

A felmérés nem reprezentatív, ám szívet melengető eredménnyel zárult. Az M4Sport stábja megkérdezte a drukkerek véleményét a magyar klasszisról, ők pedig csak szuperlatívuszokban tudtak beszélni róla. Szoboszlai Dominik 2023 nyarán érkezett Jürgen Klopp csapatához, s a csütörtök esti, Atalanta elleni Európa Liga negyeddöntő visszavágójáig 38 mérkőzésen játszott (2540 perc hivatalos játékidő), 7 gólt szerzett, 4 asszisztja van. Vannak, akik keveslik az eredményességét, s vannak, akik pontosan látják, mi a feladata, s mit várnak el tőle.

Hihetetlen, teljesen lenyűgöz! Az egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtja a csapatban” – mondja az egyik megkérdezett drukker. Egy másik is úgy véli, a magyar üde színfoltja a Liverpoolnak.

Fantasztikus játékos, nagy energiával játszik. Gólokat szerez, gólpasszokat ad. 

Komoly hatással van a csapat játékára, mióta megérkezett. Tényleg kivételes labdarúgó.”

A Szoboszlait méltató Liverpool-drukkerek azt is hangsúlyozták, hogy a 23 éves focista gyorsan beilleszkedett, és elfogadtatta magát.

„Remek lövései vannak, szerzett pár fantasztikus gólt a tizenhatoson kívülről. Határozottan jó igazolás olt, és szurkolók befogadták.”

A legutóbbi bajnoki mérkőzésen kiszorult a kezdőcsapatból a magyar játékos, aki a szezon túlnyomó részében alapembernek számított, de az év elején több hetet kihagyott.

„Nagyon jól kezdte a szezont,a drukkerek imádják. A sérülések kicsit visszavetették a formáját, de továbbra is bízunk benne. Mindig jó látni, ha ott van a neve a kezdőcsapatban. A mérkőzéstől is függ, de ha egészséges, szeretném, ha játszana. 

Megváltoztatja a mérkőzések menetét, miért akarnánk, hogy egy ilyen játékos a padon üljön?”

 – tette fel a költői kérdést egy Liverpool-mezes fiatalember.

Hogy visszakerül-e a kezdőtizenegybe Szoboszlai Dominik, kiderül csütörtök este, a bergamói mérkőzésen, illetve a sokkal mérvadóbb vasárnapi angol bajnokin, a Fulham otthonában. Mindkét találkozóról beszámolunk a Mandineren.

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:43
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­ö­g­­­ö­s­ ­­l­­­á­n­y­­o­­k­ ­­­v­­á­r­n­­­a­­k­­­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­𝗡
gilou-au-clavier
2024. április 18. 16:39
Dominique ulle-a-padon, labanne sœur...
akkor ki
2024. április 18. 16:27
Atalanta kiütésével az univerzum sztárja lenne Elizabeth néni is az Anfield takarító nénije is. De mi kell ehhez? Alissonnak az egész kaput és az 5-öst be kell terítenie a testével vagy Robert bácsinak a Pool kőművesének be kell falaznia a bergamói kaput. A hátvédsornak nem szabad hibázni, pláne nem Virgilnek, akin már ment el meccs a szezonban. Kp-nak mint a gép, szerezni, szervezni, osztogatni, lőni mint az ökör, indítani, vezényelni. Csatároknak nem önzőzni, bevinni a bolyba cselmatyizni, legfőképp Nuneznek illene 5 tuti helyzetből 1-et berúgnia. A meccsek bárki bármit mond Nunezen, Szalahon mentek el!!!! Olyan nincs, hogy 5 méterről fölé basszák és minden 6-8. próbálkozás hoz gólt! Ugyanis gólra játsszák nem eladott labdákra! És igen, Havertz, Haaland marad a helyén? A brit sajtó mennyire szedi szét őket?! Egy alacsony Kimmich kivégezte őket, meg egy gyorslábú Rodrygo a Cityt. Arauzsó (így nevezte a nagytudású szpíker!) már repül haza Montevideoba?! Nem hinném!
gyaloggos
2024. április 18. 15:32
AZ ARSENAL sem volt sehol, AZAZ a pályán igen, de esélye nem volt a továbbjutásra !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!