A Liverpoolban köthet ki a magyar származású gólgyáros

2024. április 23. 13:53

Szoboszlai Dominik után újabb magyar származású játékost szerződtetnének vörösök.

2024. április 23. 13:53
null

Nyitókép: DeFodi Images/Getty Images

Korábban a Chelsea és az Arsenal játékosmegfigyelőit is meggyőzte, most a Liverpool szemelte ki magának a magyar származású csatárt, Gyökeres Viktort – írja az nb1.hu

A 25 éves Gyökeres Vikor a Sporting futballistája, aki ebben a szezonban egészen parádés számokat produkál. A támadó eddig 45 tétmeccsen 38 gólt szerzett és 16 gólpasszt adott, ezzel a teljesítménnyel pedig legnagyobb klubok figyelmét is felhívta magára. 

A hitc.com információi szerint a játékos egyik kérője a Liverpool lehet, így könnyen megeshet, hogy Szoboszlai Dominik csapattársa lesz a gólvágó. 

A Liverpool megfigyelői a hétvégén megtekintették a Sporting-Guimares portugál bajnokit, amelyen kiemelten figyelték Gyökerest. A találkozón, melyet 3-0-ra nyert a Sporting, duplázott a csatár. 

„Nem sokat gondolkodom a jövőmről, jelenleg arra fókuszálok, hogy a Sportinggal megnyerjük a bajnokságot és a kupát. Jól érzem magam itt, aztán nyáron meglátjuk, hogy alakul a sorsom” – nyilatkozta a svéd válogatottban eddig 20 meccsen szerepelő Gyökeres Viktor. 

A játékos aktuális szerződése 2028 nyarán jár le a portugál klubnál. 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:15
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­l­á­­­n­­­y­­o­k­­ ­­v­­á­­­r­n­a­­­k­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
kukasmacska
2024. április 23. 16:23
Játszott már a Coventryben, nem is rosszul, de az a másodosztály, ami nem mindegy. Most a Sportingnál nagyon jól teljesít. De a Liverpool megint csak más polc.
lola51
2024. április 23. 15:08
Valaki helyére jön ,de ki az a aki megy?Van tipp!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!