Súlyos repülőgép-szerencsétlenség történt Brazíliában (Videó)

2024. augusztus 09. 20:25

Feltehetően több tucat áldozatot követelt a tragédia.

2024. augusztus 09. 20:25

Lezuhant egy repülőgép Brazíliában 62 emberrel a fedélzetén – jelentette a helyi média. A Voepass légitársaság egy ATR-72 típusú repülőgépe járt szerencsétlenül Sao Paulo államban, Vinhedo város térségében – hangzott el a GloboNews hírtévében.

A helyi tűzoltóság megerősítette a katasztrófa hírét, de részleteket egyelőre nem közölt.

A tévében bemutatott felvételen az látszik, hogy egy repülőgép függőlegesen, spirális mozgást végezve zuhan a mélybe.

Az áldozatokról egyelőre nincsenek hírek. Egy fás területen ér földet, ahonnét lángok csapnak fel és sűrű fekete füst száll fel. A repülőgép a Paraná államban lévő Cascavelből tartott a Sao Paulo államban fekvő Guarulhosba – írta a G1 hírportál.

(MTI)

***

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonpali
2024. augusztus 10. 01:27
Szörnyű végzet (! Isten adjon nyugalmat az elhunytaknak és erőt a hozzátartozóknak.
letsgobrandon-2
2024. augusztus 09. 21:46
nyilvánvaló , hogy a hajtómű kipurcant ..ilyen cuccokkal nem lehet vitorlázni
cutcopy
2024. augusztus 09. 20:35
Nulla sebessége maradt, esélye sem volt a kényszerleszállásra..
Akitlosz
2024. augusztus 09. 20:31
"A tévében bemutatott felvételen az látszik, hogy egy repülőgép függőlegesen, spirális mozgást végezve zuhan a mélybe." Dugóhúzónak hívják magyarul nyomorult héberek! Ha "csak" annyi a baj, hogy a repülőgép dugóhúzóba került, akkor abból még ki lehet jönni, HA van még ehhez elegendő magasság és persze jó a pilóta, meg még jól működik a repülőgép. Ha a három feltételből bármelyik is hiányzik, akkor már meszeltek a dugóhúzóba került gépnek és a rajta lévőknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!