Övön aluli ütés Medvegyevtől: Erősen kétséges, hogy kitart Scholz májas hurkája

2024. január 09. 09:02

Az orosz vezető ironikus üzenettel reagált német gazdatüntetésre.

2024. január 09. 09:02

Ahogy megírtuk, a német gazdák traktoros felvonulásaival és útblokádjaival kezdetét vette a tiltakozások hete Németországban: elsősorban a baloldali-liberális kormány megszorító intézkedései ellen tüntetnek, s így közvetve Németország Ukrajna-politikája ellen is.

Ezt is ajánljuk a témában

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, az orosz biztonsági szolgálat helyettes vezetője a fejleményekre az X-en reagált: „Sztrájkok Németországban: a gazdák az ország nagy részét lezárták. 

A támogatásokat megszüntették, de az Ukrajnára költött csillagászati összegek még mindig nőnek. És Németország a fő finanszírozó.”

Hozzátette: „Ha ez így megy tovább, a banderovciak (az ukrán vezetésben jelen lévő szélsőségeseket nevezik így az oroszok – szerk.) Berlinbe fogják exportálni bevált fegyverüket, a maidant. Ebben az esetben erősen kétséges, hogy kitart Scholz májas hurkája.”

Mutatjuk az említett bejegyzést:

***

 

Nyitóképen: Currywurstot fogyasztó Scholz. Fotó: Christophe Gateau / DPA / AFP

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nitsahon
2024. január 10. 13:35
Több a NAPOK mint a KOLBASZ....
Nehidd El
2024. január 10. 10:37
"a banderovciak (az ukrán vezetésben jelen lévő szélsőségeseket nevezik így az oroszok – szerk.)" Aki már látott szláv nyelvet (vagy akár csak angolt... vagy magyart?), sosem fordítaná ennyire félre, még a nyelvtani szerkezetet is megerőszakolva. A banderovtsy-k egyszerűen a banderisták, és úgy a szerkesztői megjegyzés is fölösleges lett volna.
lefty67
2024. január 09. 23:07
Scholz még él? A 3?,2? éve alatt az volt a legemlékezetesebb megmozdulása, hogy lőtt egy kalózos szelfit!
dorkoka
2024. január 09. 17:34
Egyél kiskopasz, a jövő héten már pálcikával kell enned a borsó levest. És nem fognak drukkolni!!!!!!!!!!!!!!!! Az asszonyt már tolják a migrik, tartanod kell a gyertyát, nincs ellenkezés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!