A lengyel balliberális kampányt finanszírozta Korányi Dávid Karácsony különmegbízottjaként

2024. január 18. 08:05

Tizenöt szervezetet pénzeltek, amelyek a legkülönbözőbb módszerekkel mozgósítottak a nemzeti konzervatív kormány ellen.

2024. január 18. 08:05

A Magyar Nemzet szerint egy videó bizonyítja, hogy Korányi Dávid tavaly nyáron Varsóban megígérte a lengyel ellenzék hátországának, hogy beszáll a kampányának finanszírozásába. A magyar baloldal 2022-es kampánypénztárnoka mindezt Karácsony Gergely különmegbízottjaként is felszólalva vállalta. 

Ezt is ajánljuk a témában

A lap emlékeztet, hogy Budapest, Prága, Pozsony és Varsó főpolgármesterei még 2019-ben hozták létre a Szabad Városok Szövetsége nevű globalista, progresszív szerveződést. A Soros-egyetem egyik intézete, a szintén a milliárdos spekuláns által pénzelt, korábban a Gyurcsány-kormánynak dolgozó 

Political Capital és a főváros együtt szervezte meg a Budapest Forum nevű rendezvényt, 

amely a Szabad Városok Szövetségének ötletéből származó kezdeményezés. Mindemellett azonban utóbbi szervezet is tartott konferenciát, 2023 júniusában Varsóban. Ezen szólalt fel moderátorként Korányi Dávid, aki arról beszélt, hogy két szerepkörben van ott. Egyrészt a Szabad Városok Szövetségének budapesti különmegbízottjaként, és az Action for Democracy amerikai alapítvány elnökeként, amely aktívan vizsgálja annak lehetőségét, hogy támogassa a demokratikus ökoszisztémát itt, Lengyelországban.

A Magyar Nemzet szerint Korányi Budapest nevében is beszélve szólalt fel, amikor 

megígérte a lengyel balliberális oldal támogatását. 

A lap felidézi, hogy Korányiék tavaly ősszel aztán be is avatkoztak a magyar után a lengyel választásokba is, 15 szervezetet pénzeltek, amelyek a legkülönbözőbb módszerekkel mozgósítottak a nemzeti konzervatív kormány ellen.

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. január 21. 14:37
"Nori70 2024. január 18. 08:31 Ez szörnyű, szegény Fidesz meg PiS mindent megtesz, hogy a kampánybabn csak az ő szavuk hallatszon, ezek a sorosisták meg keresztbe tesznek nekik." Te dollárvezérelt nyuggerávós, pontosan a fajtád az, amelyik nem amiatt aggódik, hogy nem hallatszik a hangja, hanem hogy attól vagytok kiborulva, hogy hallatszik a túloldalé. Miért másért kellett volna karhatalommal lerohanni a lengyel köztévét?
catalina11
2024. január 18. 22:11
Daemon6666 2024. január 18. 09:46 Na! Hát még a félvak süket is láthatja hogy egyáltalán nincsen is hálózat! Há' már mér lenne? Csak ugyanazok a sötét figurák tűnnek fel mindenhol ugyanabban a szerepben. Aki ebben rendszert lát, az maga a fasizmus. Meg az anti-jogállam!" és hemzsegnek köztük a zsidók, Soros, Gáti, Kati Marton, Korányi, Apró Dobrev, stb.
catalina11
2024. január 18. 22:02
„Soros élvezte azt a helyzetet, hogy a tőzsdével ellentétben a politikában nincsen világosan jó vagy rossz, ahol semmi sem fekete vagy fehér, és azt az elvet vallotta, hogy „ha eleget költök egy ügyre, akkor az előbb-utóbb biztosan rendben lesz”.
powerage
2024. január 18. 13:03
Kezdem azt hinni, hogy ennek az egész szarnak csak akkor lenne következménye bíróság előtt, ha Korányi Dávid saját kezűleg fejezne le negyven zsidó csecsemőt, de elfelejtené lefényképezni őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!