Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Ezt nem láttuk jönni: Juncker betámadta Trumpot azzal, hogy „hiányos az elméje és hibás a gondolkodása”

2024. július 04. 10:55

Bidennel kapcsolatban viszont úgy gondolja, attól még hogy valaki idős, végezhet jó munkát.

2024. július 04. 10:55
null

Kép forrása: Reuters

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság korábbi elnöke figyelmeztetett Donald Trump „hiányos elméjére és hibás gondolkodására” a Brussels Playbook interjújában

Juncker szerint Trump mindig is ellenségesen viszonyult az Európai Unióhoz, azt az Egyesült Államok elleni európai találmánynak tartva. Hozzátette, hogy egy második Trump-elnökség nem hozna jelentős változást, mivel nem szabad komolyan venni Trump nagy ígéreteit, például az ukrajnai háború befejezésére vagy a NATO aláásására vonatkozóan. Juncker védelmébe vette Joe Biden jelenlegi amerikai elnököt, kiemelve, hogy még idősebb korában is jól tudja végezni a munkáját, írja a Politico.

Ezt is ajánljuk a témában

Úgy néz ki, Joe Biden utóbbi hetekben mutatott bénázásai Junckerben szimpátiát válthattak ki. Ismeretes: Junckernek is voltak érdekes mozzanatai, például az amerikai elnökhöz hasonlóan nehezen ő is nehezen küzdött meg a lépcsőkkel, de a jó memóriájú olvasóink emlékezhetnek arra a pillanatra is, amikor a Bizottság elnökeként majdnem felgyújtotta a ruandai first lady-t. Stábja ezt akkoriban „isiásszal” magyarázta.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­l­­­d­­ ­­­a­ ­s­z­­­e­x­­­i­­­ ­­p­­u­n­­­c­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
konfucius
2024. július 05. 06:45
Nem fogod látni a szívlapátot sem, amint jön és közelít a képedhez. Értsd meg és vedd tudomásul végre, hogy ez egy angolszász kifejezés, amit a magyarba nem lehet tükörfordítással beleerőszakolni. Hagyd abba, kedves szarfaszú "újságíró", ne gyötörd tovább a magyar nyelvet. Olvass szépirodalmat inkább, mert igen erős kulturálatlanság jön le az írásaidból.
Akitlosz
2024. július 04. 16:26
"Bidennel kapcsolatban viszont úgy gondolja, attól még hogy valaki idős, végezhet jó munkát. " Valaki igen. Biden már nem.
fogas paduc
2024. július 04. 14:03
Novicsok-5-nek az afganisztáni kivonulást illetően. Gondolom, hogy nem egy kivonulási precox volt az eredeti elképzelés. Mindenesetre olyan jól sikerült, hogy a szövetségeseket is meglepte. - Háááát még az ellenséget! Ja! Hány megyényi hány éves költségvetést kellett ráköltenünk a --- mire is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!