Meztelen esküvőket tervez az olasz tengerparti város

2024. május 03. 16:57

Mutatjuk, hova kell menjen az, aki egy nudista strandon szeretne meztelenül összeházasodni párjával.

2024. május 03. 16:57
null

Nyitókép: Massimo Piacentino/Alamy Stock Photo

A természetre vágyó közösségek számára Európában már így is Szardínia volt az egyik legjobb hely, most azonban lehetőség nyílik arra, hogy még közelebb kerüljenek hozzá, ugyanis szigeten bevezetik a nudista házasságkötést – írja a cnn.com

A Szardínia nyugati partján található Is Benas strand a nudista esküvők célpontjává válhat, miután a helyi hatóságok úgy döntöttek, hogy a párok kimondhatják meztelenül a fogadalmaikat.

Luigi Tedeschi, a legközelebbi település, San Vero Milis polgármestere elmondta, hogy a hatóságok akkor vették fontolóra az ötletet, amikor egy német pár levélben megkérdezte, hogy lehet-e a strandon – ahol az elmúlt két évben már van egy nudisták számára kijelölt terület – esküvőt tartani.

Azt hiszem, az emberek szabadsága szempontjából kényes pillanatot élünk az európai nacionalista mozgalmak miatt” - mondta a polgármester, majd hozzátette, hogy „az emberek tiltakoznak, és a rendőrség elkapja őket, vagy megfélemlítik őket. Úgyhogy azt hiszem, tennünk kell valamit, hogy megmutassuk, hogy az emberek szabadok. A legtöbb ember szabadságot akar, nem pedig rendszert”.

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. május 04. 07:57
Tudom, a nudizmus nem sex. De felmerül bennem, először elhálják a házasságot, aztán anyakönyvezik, aláírják? Legalább egy tapasztalat alapján. Nyilván, templomi is van. A múltkor is volt valaki aki az oltáron táncolt meztelen.
konfucius
2024. május 03. 20:53
Majd akkor szóljanak, ha a meztelen pár ott egybe is kelnek, rögtön a boldogító igen után el is hálják a friss frigyet.
KILÓ
2024. május 03. 20:18
Ez nem szabadság hanem szabadosság.
pollip
2024. május 03. 19:16
A vendégeknek is kötelező? Kiskorúaknak is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!