Orbán Viktor: A kommunisták nem tudtak betiltani minket, és a brüsszeli bürokraták sem (VIDEÓ)

2024. április 17. 15:17

„Örülünk, hogy még szabad beszélnünk Brüsszelben” – jelentette ki újságírók előtt a miniszterelnök.

2024. április 17. 15:17

Nyitókép: Képernyőfotó

Orbán Viktor miniszterelnök a X-oldalán számolt be a brüsszeli NatCon konferencia második napjáról, amelyen Mateusz Morawiecki egykori lengyel kormányfővel együtt szólalt fel. A magyar kormányfőt a rendezvény helyszíne előtt újságírók hada fogadta. Még viccelődött is egyet az autóból kiszállva velük, hogy „ne lőjjenek”.

Orbán Viktor a Hír TV riporterének elmondta, hogy 

a legfontosabb dolgok a szabadság, a család és a béke.”

Majd azzal folytatta, hogy a migrációellenes és békepárti konferencia egy szimbolikus esemény, amely „jól írja le Európa helyzetét. 

Európa ma a szabadság és az elnyomás határmezsgyéjén ellensúlyoz”.

Ezt is ajánljuk a témában

„Örülünk, hogy még szabad beszélnünk Brüsszelben”

Majd a rendezvény körüli botrányra célozva, elmondta, hogy „olyan ez mint a ’80-as években, a ’80-as évek végén Magyarországon, ahol a szabadság erői és az elnyomás erői viaskodnak egymással. Örülünk, hogy még szabad beszélnünk Brüsszelben” – hangzott el a felvételen, melyhez a kormányfő azt írta kísérőszövegként:

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

A Facebook-oldalán pedig így számolt be az eseményről:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2024. április 18. 06:11
Teljes elnyomás, ahogy az elmúlt 5 évben. Hajrá Viktor!
connorj
2024. április 18. 03:36
TÓLJAD VIKTOR: https://m.youtube.com/watch?v=c9613bTfDjI
xerxesz
2024. április 17. 22:00
hát patak, te sem csordogálsz túl frissen a nagy alföldi rónaságon, már ha érted, hogy mire célzok... olvasd el még egyszer a bejegyzésemet, ha még képes vagy rá...
patak_23
2024. április 17. 21:40 Szerkesztve
xerszesz>>> ˇˇszentiványiˇˇjobban oda kéne figyelned - már ha képes vagy rá. 1. A főpolgármester utasította a kerületi polgármestert, hogy akadályozza meg a konferenciát. 2. A belga miniszterelnök mondotta volt: Az önkormányzati autonómia soha nem írhatja felül a belga alkotmányt, amely 1830 óta garantálja a szólás és a békés gyülekezés szabadságát. A politikai gyűlések betiltása alkotmányellenes, pont”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!