Medvegyev megszólította a Nyugati országok vezetőit, majd rögtön levezette, hogy miért az ukránok a mészárlás felelősei

2024. április 08. 06:20

Az orosz politikus az X-en fejtette ki véleményét.

2024. április 08. 06:20

Nyitókép: Ekaterina Shtukina/AFP

 

Az X-en szólította meg a Nyugati országokat Dmitrij Medvegyev, majd bővebben kifejtette, miért az ukránok a felelősei a moszkvai terrortámadásnak. 

Medvegyev a bejegyzésben több kérdést is intéz a Nyugati országok vezetőihez: 

Az, hogy terroristák azt állították, hogy egymillió rubelt ígértek nekik Kijevben, és hogy ahhoz, hogy oda eljussanak, át kell menniük az orosz-ukrán határon lévő résen, nem volt elég önöknek? Tehát a terrortámadást az ISIS rendelte meg, igaz?”

Majd folytatja: 

„Az igazi megbízók az ukrán bandera fattyúk, a ti neveltjeitek. A gyilkosságban pedig mindannyian cinkosok vagytok, Biden, Macron, Sunak, Scholz és a többi csatlós. Ezt nem fogjuk elfelejteni!” – írta Medvegyev.

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­g­­ö­­s­ ­­­l­­­á­n­y­­o­­k­ ­­­v­­á­­­r­­n­­a­­k­­­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
falcatus-2
2024. április 08. 09:57
„Az, hogy terroristák azt állították, hogy egymillió rubelt ígértek nekik Kijevben, és hogy ahhoz, hogy oda eljussanak, át kell menniük az orosz-ukrán határon lévő résen, nem volt elég önöknek? " Csakhogy légy pottyant a tejbe. Arra nem számítottak, hogy az oroszok nem lövik ott helyben szitává őket
o1gpedofil-2
2024. április 08. 08:14
A Tonicseledek elcsepegnek az alkoholista Medveszartol!
Namond
2024. április 08. 08:03
Az egy millió rubel már hihetőbb bérezés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!