Legitim dolog nemet mondani a migrációra. Aki ezt betiltja, na az a nem európai

2024. április 17. 06:04

Nem egy ideológia tulajdona Európa, az EU, hanem mindenkié, aki a kontinens polgára.

2024. április 17. 06:04
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Demkó Attila

Nyitókép: MTI/AP/Virginia Mayo

„Nézem a kommenteket, látom sokan el is hiszik amit mondanak – és rendben is van a vita, amíg mindenki megadja a másiknak legalább a minimális tiszteletet.
Tisztelettel mondom, itt a vélemény szabad. Bár sokan ebbe az irányba visznek mindent, a mai kérdés nem Mo-ról szól, hanem Európáról. Én azt gondolom hogy ez az ún. Európa (amit baloldal kisajátított) akar kikényszeríteni egy olyan világot, ami egy irreális, utópisztikus ideológiára és a cancel cultur-re épül.

A magát a történelem élcsapatának gondoló baloldal évtizedek óta viszi a nihil felé az egész EU-t. Az eddigi migrációs politikai is évszázados problémát hozott be a kontinensre, a zöld gazdaságpolitika egy őrület. Nulla növekedés van Európában, és lehet azon lovagolni, milyen jó még a kereset itt vagy ott – jelzem, nem sokáig marad így. Ezzel a gazdaság és társadalompolitikával nem.

Brüsszel, az apparátus és a város él 450 millió európai adójából, azokéból is, akiknek a rendezvényét de facto betiltották. A balos körzetek élnek a még működő iparból, a mezőgazdaságból, amit bontanának le. Ez a mai európai progresszió. Amit mondani akarok: nem egy ideológia tulajdona Európa, az EU, hanem mindenkié, aki a kontinens polgára.

Legitim dolog nemet mondani a migrációra. Legitim dolog nemet mondani az újbalos társadalmi őrületekre. Legitim dolog nem elfogadni a kilencvenedik „zöld” intézkedést, ami tönkreteszi a mezőgazdaságot. Legitim dolog egy bérelt hotelben ezt és sok minden mást megbeszélni. Az, aki ezt betiltja, ellehetetleníti, na az a nem európai.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:49
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­­ö­g­ö­s­­­ ­­­l­­á­­­n­­y­o­­­k­­ ­­­v­á­­­r­­n­a­k­­ ­­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Akitlosz
2024. április 18. 05:34
A kontinensnek nincsen polgára. Az EU nem Európa. Európa nem az EU. Legitim dolog köpni az EU-ra.
nempolitizalok-0
2024. április 17. 13:29 Szerkesztve
Pontosan így van, de a libsiket én nem is tartottam soha európainak. Ezek nem tegnap óta tiltanak be dolgokat, saját szűkebb világukban sem. A libsi csoportosulások meglehetősen szánalmasok, afféle libsi KISZ, ahol nagyon illik betartani a libsi katekizmust. Öltözetben is, tehát magyaros ruha alapból gyanús, még munkahelyen is, ha ott libsi a főnök. Egy Magyar Nemzettel besétálsz, már ki is közösítetted magad.
Illieral
2024. április 17. 10:41
Ezekkel annak ellenére 100%-ig egyet értek, hogy amúgy nem vagyok oda az orbánizmusért. Fura, hogy az emberek, ezt hogyan nem látják. De lehet, hogy ez olyan mint a KArácsonyra szavazás, sokan nem kérnek Orbánékból (szívük joga, mert demokrácia van), ezért bármennyire is hülye a Karácsony inkább rá szavzank. Ez elég nagy baj. Lehet az egész Eu így működik, nem annyira népszerű a jobboldali konzervatizmus, ezért balra szavaznak, de azok meg tönkre vágják az Eu-t... Sajnos az a vége, hogy jobban élünk most, mint ahogy 5-10 év múlva fogunk, ha ez így megy tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!