„Azt sem tudja, mit ír alá” – nem csitul a botrány Biden húsvéti döntése után

2024. április 02. 15:30

A demokraták szerint csak a naptár miatt lett az idei Húsvét a transzneműek láthatóságának napja.

2024. április 02. 15:30

Nyitókép: Matt McClain/Getty Images

A képviselőház elnökének, Mike Johnsonnak kételyei vannak azzal kapcsolatban, hogy Biden elnök teljesen tisztában volt-e azzal, milyen kiáltványt ad ki, mikor március 31-ét, az idei húsvét napját a transzneműek láthatóságának napjává nyilvánította – olvasható a Fox Newson.

Johnson szerint az elnök „elárulta” a húsvéti tanokat. Erről kérdezték a köztudottan hívő katolikus Bident a hétfői fehér házi húsvéti tojásgurítás során. Az elnök azzal vádolta Johnsont, hogy „alaposan tájékozatlan”, majd visszavágott: „nem én tettem”.

Az elnöki dokumentumban azonban ez áll: 

Én, ifjabb Joseph R. Biden... ezennel 2024. március 31-ét a transzneműek láthatóságának napjává nyilvánítom”.

Johnson hétfőn a Fox Newsnak adott interjújában rámutatott az eltérésre, és azt sugallta, hogy a vita újabb jele az elnök mentális éberségével kapcsolatos kérdéseknek.

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 00:53
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­­­k­­­e­­­l­d­­ ­­a­­­ ­­s­z­e­x­i­­­ ­­­p­u­­­n­­­c­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
jooeee
2024. április 02. 21:35
Hülye.
Gullwing
2024. április 02. 17:05
Vén majom.... De az amcsiknak megfelel.
Reszelő Aladár
2024. április 02. 16:33
A legszebb az, hogy Trump szeszélyességétől kell félni, miközben egy olyan emberre akarják rádumálni a választót, akinek már alapvető kognitív képességei sincsenek. Ha pedig arra kerül a szó, akkor a helyettesei és a csapata kiváló munkát végez. Vagyis annyit tudunk, hogy biztosan nem ő dönt. Vagyis biztosan valaki olyan, akit senki sem választott meg. És ezzel kapcsolatban nincs semmi alkotmányos dilemma és pláne semmilyen demokratikus deficit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!