Drámai videó, ahogy a Hamász a tenger felől is támadta Izraelt

2023. október 16. 16:26

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) szerint a terroristák megpróbáltak az izraeli partok felé úszni.

2023. október 16. 16:26

Egy újonnan közzétett felvétel azokat a pillanatokat rögzítette, amikor az izraeli haditengerészet egyik egységének tagjai a támadás reggelén lelőtték a Hamász terroristáit, akik a tengeren próbáltak beszivárogni az országba – írta meg a New York Post.

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) szerint a terroristák megpróbáltak az izraeli partok felé úszni.

A drámai felvételen a Snapir egység tengerészei a Defender-osztályú hajók fedélzetén gépfegyverekkel lövöldöznek és mélységi bombákat dobnak a terroristákra, miután motorcsónakjaikat elsüllyesztették a Dvora-osztályú járőrhajók – számolt be a The Times of Israel.

A felvételt itt tudják megtekinteni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: RYAN D. MCLEARNON / US DEPARTMENT OF DEFENSE / AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lbs0420
2023. október 17. 00:10
A közölt kép egy repülőgép hordozó hajót mutat a levegőben pedig - feltételezhetően - a hajón állomásozó repülőgépek díszelgő köteléke! Mi köze ennek a képnek a most zajló izraeli - arab konfliktushoz? A firkász nem tudott volna aktuálisabb képet mellékelni?
blondiner
2023. október 16. 22:29
Elsőre azt hittem, az olasz haditengerészet menti a líbiai partoknál motorcsónakázókat
Tommaso
2023. október 16. 20:19
"A palesztin úszó sportolókat zsidó támadás érte" Valami ilyet vártam a terroristasimogató antiszemita kommentelőktől, de hiába. Úgy látszik, kezdenek rájönni, hogy a védtelen csecsemőket bátran lefejező arab állatok támogatása -- kínos.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. október 16. 19:11
kár volt a golyót pazarolni elég átmenni rajtuk a motorossal a propeller szétcsapja őket - ha csak nem vízsugár hajtásos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!