Légvédelemmel védenék ukrajnai gyárukat a németek

2023. július 22. 17:25

„Nem hagyjuk magunkat eltántorítani az országnak nyújtott segítségtől” – mondta Armin Papperger, a Rheinmetall vezérigazgatója

2023. július 22. 17:25

Németország legnagyobb fegyvergyártója, a Rheinmetall néhány napja jelentette be, hogy páncélozott járműveket gyártó üzemet tervez létrehozni Ukrajna területén. Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője erre reagálva azt mondta: az üzem legitim katonai célpontnak minősül, tehát az orosz nagy hatótávolságú csapásmérő képesség célba fogja venni.

Armin Papperger, a Rheinmetall vezérigazgatója a Bildnek adott interjút, melyben többek között reagált az orosz fenyegetésre is.

„Nem hagyjuk magunkat eltántorítani az országnak nyújtott segítségtől”

– mondta a vezérigazgató. A német fegyvergyártó cég szemmel láthatóan nem foglalkozik az Oroszországból érkező bombafenyegetésekkel.

Nyitókép: STR / PRESS-SERVICE OF COMMANDER-IN-CHIEF OF THE UKRAINIAN ARMED FORCES / AFP

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tvingaren
2024. február 13. 14:16
Egy full hulye nemet. Miert nem lepodom meg......?
tintapaca
2023. július 24. 11:04
Szlovákiának, Romániának, Magyarországnak és Lengyelországnak is a jövőbeni létérdeke, hogy Ukrajna ne "lógjon be" a Kárpát-medencébe. Remélem, hogy az előbb említett országok vezetőinek lesz annyi esze, és képessége az összefogásra,. hogy ezt a természetellenes függelékét Ukrajnának - a Szovjetúnió csökevényeként itt maradt Zakarpatszkij rajont - leválasszák a náci katonai diktatúráról, ha megkezdődnek a tárgyalások az Ukrajnának nevezett entitás jövőjéről, (ezek nem béketárgyalások lesznek, hanem diktátumok!) A négy ország közös kormányzása alá kell venni majd a területet.
dupree
2023. július 24. 08:39
Megvédik ? Mivel ? (üvegtigris módszer szerint - anyáááddal !!!) Bár a ruszki a kijevi Patriotokat is kukázták ( ami az egész háború LEGDRÁGÁBB eszköze) és a hétvégén az általunk is használatba veendő NASAMS rendszert is elküldték melegebb éghajlatra egy pár filléres Lancet drónnal.
alenka
2023. július 23. 19:37
Álom,de ott simán epitkezhetnek a pusztában a német buzi nácik .. Hely van....csak idő is legyen....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!