Verhofstadt: Nincs helye az EU döntési asztalánál olyan Putyin-párti politikusoknak, mint Orbán

2022. szeptember 04. 16:04

A liberális EP-képviselő szerint Putyinnak el kell veszítenie ezt a háborút, különben Európa ki lesz szolgáltatva az oroszoknak.

2022. szeptember 04. 16:04
null

Guy Verhofstadt a Twitteren jelentkezett be és közölte, hogy Putyinnak el kell veszítenie a háborút, valamint a magyar miniszterelnököt is bírálta. 

„Újabb nukleáris fenyegetés Oroszországból” – kezdte bejegyzését az EP liberális politikusa. Majd hozzátette: „Ne legyenek illúzióink:

Nincs szükség kompromisszumra… és nincs helye az olyan Putyin-párti politikusoknak, mint Orbán az EU döntési asztalánál”.

Nyitókép: AFP/ Anadolu Agency/ Via AFP

Összesen 304 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. szeptember 05. 19:57
Ehhez előbb végig kellene vinni ezta hetes cikkelyes dolgot, már ha a jog mint ilyen számít. Ehhez az kell, hogy mindeki ellenük szavazzon. Még Lengyelország is. Volt fél évük, hogy ellenünk hangolják őket, de mivel őket is meg akarják büntetni, ez jött össze. Ha pedig az olasz választás is megfelelően sül el, akkor ott is lesz egy szövetséges. Szóval a nagy szívózásban meg fog erősödni Dr Miniszterelnök. Hátha még Trump is elnök lehetne megint...
Anti Bolsevista Comité
2022. szeptember 05. 19:06
Orbán mellett bő 3 millió ember tette le a garast. A Fogtündért vajon ki választotta?
khomeini
2022. szeptember 05. 16:16
fogtündér, Ti emelitek egyre inkább a tétet, aztán lesz nagy pofáraesés, egyelőre úgy néz ki, fegyverek ide vagy oda, Oroszország köszöni, jól van, jobban, mint Ejrópa vagy Ukrajna, és még csak most jön a tél... el kéne kezdeni a stratégiát kidolgozni arra, hogy ne legyen túl nagy az arcvesztés csak az EU utolsó évei mindig arról szóltak, hogy akivel nem ért egyet az EU, azt porig kell alázni ez volt a Brexit tárgyalásokon azért fordul most ellenük újra Lengyelország is mert nem volt elég hogy meghunyászkodtak, még meg is akarták őket alázni amikor a megegyezést a pénzekről felrúgták Brüsszelben és hát a ruszkik sem fognak ezekkel a militáns taknyokkal kesztyűs kézzel bánni
airmax
2022. szeptember 05. 15:12
Jaja hülyegyerek... Putyin pont attól veszíti el a háborút, hogy az ilyen barmok kiállnak a sajtó elé, és kijelentik, hogy annak kell történnie... Hogy ez mekkora fasz...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!