Kiszivárogtak a teljes felvételek George Floyd őrizetbevételéről

2020. augusztus 04. 09:14

A felvételeket eddig csak a bíróságon lehetett levetíteni, de a Daily Mail megszerezte és közzétette őket.

2020. augusztus 04. 09:14
null

A Daily Mail brit bulvárlap megszerezte azt a 8 illetve 18 perces rendőri testkamera-felvételt, amelyeken George Floyd igazoltatása-letartóztatása elejétől a végéig látszik. A rendőri intézkedésben négy rendőr vett részt, közülük Thomas Lane és Alex Kueng felvételeiről van szó. A férfi nyakára nem ők térdeltek rá, hanem Derek Chauvin nevű kollégájuk. 

(Kép forrása: youtube.com.)

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2020. augusztus 06. 08:16
rkeringést nem felejtettem ki, nézd meg hogyan fojtunk le valakit. érkeringés útját zárjuk el a torok oldalán. Az oxigénhiány miatt az agy leáll, a páciens elernyed. A vérkeringés útját nem tudod a nyak hátsó-oldalsó részén vagy a tarkón elzárnod, nem ott vannak ugyanis az artériák amit keresünk. Amikor a karomat a nyakad köré fontam és elkezdem szorítani, nincs tíz másodperrced sem beszélni, elájulsz. Nem tudom, neked kellene higgyek, vagy a gyakorlati tapasztalatnak, az orvostudománynak és az anatómiának?
zsoltkom2
2020. augusztus 06. 07:28
Téged túlszárnyalnak a hívők… a Fidesz politikusok… a tudomány… meg a szívdobbanás törvénye… „A 2 Mózes 22 alapján egyértelműen kimondható, hogy az abortusz teljes mértékben gyilkosságnak számít, hiszen az elvetélt embrió már ember, saját élete van, aminek a szándékos vagy szándék nélküli elhajtásáért cserébe életet kellett fizetni az ókori Izraelben.” https://www.youtube.com/watch?v=Ex445_I29x4 Novák Katalin: Az abortusz pártolása a gyilkosság pártolása https://bit.ly/3fyjAhx Czeizel Endre: Az abortusz gyilkosság https://bit.ly/2PqlAOt Az első szívdobbanás törvénye https://bit.ly/33rsKds Viszont… „A magzat jogalanyiságát az Alkotmánybíróság a hatályos Alkotmány alapján nem találta levezethetőnek, ebből kifolyólag a magzatot nem illetik meg ugyanazok a jogok, mint a megszületett személyt. Élethez való joga korlátok között érvényesül, amit az anya önrendelkezéshez és egészséghez való joga felülírhat. Ez képezi a legális terhességmegszakítás alkotmányos alapjait.” https://bit.ly/2C2EN5H Tehát hiába a törvény, értelmezési vita van. A konok fejekben Floyd gyilkosa nem gyilkos. De az abortusz gyilkosság, pedig a törvény engedélyezi. Van kellő jogismeret és keresztény magyarázat hozzá… csak éppen logika nincs és következetesség. És te is válaszhatónak tünteted fel, hogy az abortusz az micsoda, pedig feketén-fehéren le van írva a támpont. De hát kell az erkölcsi felhang, de csak az abortusz esetében. Jól ki van ez találva nálad is. Határozott véleményed nem lehet róla... nehogy megszóljanak.
jord
2020. augusztus 05. 21:58
Ez az úgynevezett LBM csoportosulás valójában egy liberális szervezet vagy állatvédők szervezete? Inkább az utóbbira tippelek mert ez a néger inkább egy félmajomnak tűnt, bár a majmok talán nem lövik be ennyire magukat!
1000bocs
2020. augusztus 05. 21:03
Ha egy bírósági kórboncnoki szakvélemény azt állítja hogy megfulladhatsz egy olyan testrész nyomva tartásától aminek sem a légzőrendszerhez sem az idegrendszerhez nincs köze, akkor a szakvélemény problémás. A nyak hátsó részén tartott nyomással lehetetlen megfojtani egy embert. A BJJ edzéseken nincs hosszabb időd, de nem is kell. Ahhoz hogy elaltass egy embert, megfelelő helyen megfelelő nyomást kell tartanod 10 másodpercig. Elalszik - a véráram nem szállít oxigént, az agy kikapcsol - ha módosítod a fojtást, akkor lélegezni nem képes és egy idő után beáll a fulladásos halál. Egyik esetben sem tud sokáig dumálni a delikvens.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!