Pénzt kaphat Görögország

2012. december 13. 11:50

Az eurózóna pénzügyminiszterei csütörtökön dönthetnek a Görögországnak szánt mentőcsomag következő részletének folyósításáról.

2012. december 13. 11:50

A Görögországnak szánt mentőcsomag következő, mintegy 34 milliárd eurós részletének folyósításáról dönthetnek csütörtöki rendkívüli tanácskozásukon az eurózóna pénzügyminiszterei. A tanácskozásra érkezve Olli Rehn, az Európai Bizottság gazdasági és monetáris ügyekért, valamint az euróért felelős alelnöke optimistán nyilatkozott az Athénnak szánt pénzekről, amelyek kifizetése nyár óta húzódik.

„Bízom abban, hogy megtaláljuk ennek a módját. A mai döntés eloszlatja a felhőket az athéni égboltról” – fogalmazott a pénzügyi biztos az eurózóna pénzügyminisztereit tömörítő Eurogroup találkozója előtt. Hasonlóan nyilatkozott Pierre Moscovici francia pénzügyminiszter is, aki kifejtette, hogy szerinte megszülethet a megfelelő döntés a Görögországnak járó összeg kifizetéséről.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyurmandia
2012. december 13. 14:30
Én nem vagyok eurószkeptikus alapból, de amit a görögökkel csinálnak, azért seggbe kellene rugdosni néhány EU bürokratát. Annyira kilóg a lóláb.
OmegaMale
2012. december 13. 13:35
"A Görögországnak szánt mentőcsomag következő, mintegy 34 milliárd eurós részletének folyósításáról dönthetnek csütörtöki rendkívüli tanácskozásukon az eurózóna pénzügyminiszterei." Fincsi lesz a görögöknek... a következő hány évben is? Minden egyes részletért forró táncot kell majd bemutatni... ;D Álljon örök tanulságként mindenkinek, aki hitelből akarja pörgetni a gazdaságot MUNKA helyett... IMF-hitelt, még valaki? XD
pitypang1125
2012. december 13. 12:29
szerencsétlenek. Vajon ennek mi lesz az ára?
bolá
2012. december 13. 12:19
Azt nem Görögország kapja. Hanem német és francia bankok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!