Gázolás Texasban: nyolcrendbeli emberölés miatt indítottak eljárást

2023. május 08. 18:47

 A rendőrség egyelőre nem tartja kizártnak a szándékosságot.

2023. május 08. 18:47
null

Nyolcrendbeli emberölés és tízrendbeli súlyos testi sértés címén indítottak eljárást a texasi gázoló ellen, aki járművével egy zsúfolt buszmegállóba hajtott Brownsville városban, egy migránsközpontként használt hajléktalanszálló előtt – közölte hétfőn a helyi rendőrség.

A tájékoztatás szerint a George Alvarez néven azonosított férfi vasárnap áthajtott egy piros lámpán, és elveszítve autója felett az uralmát nyolc embert ütött el. A balesetben további tizennyolc ember megsérült. Az áldozatok közül többen venezuelai állampolgárok voltak. A rendőrség egyelőre nem tartja kizártnak a szándékosságot.

(MTI)

Nyitókép: MTI/AP/The Brownsville Herald/Miguel Roberts

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Backstab
2023. május 08. 21:57
Texasban mindig meg adjak a bulizas modjat.
Izé 73
2023. május 08. 21:10
Borat szavai jutnak eszembe a kép láttán: "Há ezzel kocsival behajtok sok dzsipszi közé lész kócsinák bájá?"
sersem4
2023. május 08. 19:30
Mesélt már a gyerekkorárol? Lehet, hogy csúfolták, amikor női ruhát vett föl.
P.Gy.
2023. május 08. 19:13
Nem tudom, hogy az európai, vagy Soros civil szervezetek kezdeményezik-e a gázoló mentális állapotának vizsgálatát? Hátha bal lábbal kelt fel, vagy hasonló... Mert akkor gondolom (az európai terrorista migránsokhoz hasonlóan) nem büntethető. Vagy tévedek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!