Az energiaválság hatása: Navracsics a minisztériumában vizsgáztatja a diákokat

2022. december 20. 15:28

A miniszter számára fontos a személyes jelenlét.

2022. december 20. 15:28
null

December közepén elkezdődött az egyetemeken a téli vizsgaidőszak, mely az energiaválság miatt a legtöbb intézményben rendhagyó módon – online, lerövidítve és meghosszabbítva, vagy pedig kabátban – zajlik. A vizsgáztatásban az egyik miniszter, Navracsics Tibor is érintett, mint tanár.

A területfejlesztési tárca vezetője Facebook-posztban mesélte el, hogy ő például a minisztériumában fogadja a vizsgázó diákokat. A másik megoldás az online részvétel lett volna, de mint Navracsics írta, számára fontos a személyes jelenlét.

Nyitókép: Facebook

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frakk a macskák réme
2022. december 20. 20:23
A büntetőjogból az LB-n volt a vizsga. Jól megalapozta a vizsga hangulatát.
Zokni
2022. december 20. 18:54
Mit tanít egy kliens? Mit taníthat?
Láncfűrészes Attasé
2022. december 20. 18:09
Navra ezek szerint már Németországban tanít? Vagy az már nem is létezik? Egy mécsesre se fussa már?
nempolitizálok
2022. december 20. 17:21
Ennyit a nagy arcúakról, nyilván a gáznál is ez lesz. De nekünk nem lenne meg a mentességünk, épp ezek ketten repültek volna ránk a legnagyobb mértékben: A Transneft Berlinből és Varsóból kérelmet kapott olajszivattyúzásra a következő évre, illetve 2023 első negyedévére. Ezt a Transneft vezetője, Nyikolaj Tokarev jelentette be, szavait a RIA Novosztyi idézi . Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a Transneft üzemanyag-szivattyúzási kérelmeket kapott Németországból és Lengyelországból, annak ellenére, hogy állítólagosan nem hajlandók folytatni az olajszállítást. „Bejelentették, hogy január 1-től nem vesznek át olajat Oroszországból. Most pedig megkaptuk a lengyel fogyasztók kérelmét: adjanak nekünk jövőre 3 millió tonnát, decemberre pedig 360 ezer tonnát ” – mondta Tokarev. Elmondása szerint 2023 első negyedévére a német fél is jelentkezett üzemanyag-szivattyúzásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!