Bírósággal tüntetik el a Forbes magazin gazdaglistáját a Hell Energy tulajdonosai

2020. január 30. 16:13

Beperelték a Hell Energy tulajdonosai a Forbes Magyarországot, a bírósági döntés alapján a kiadónak vissza kell hívnia a Forbes januári számát.

2020. január 30. 16:13

„Pert indítottak a Hell Energy tulajdonosai a Forbes Magyarország ellen”– derül ki a forbes.hu közleményéből – „annak érdekében, hogy a Forbes ne kezelje és ne hozza nyilvánosságra  személyes adataikat a leggazdagabb magyarokat bemutató listában”. A Fővárosi Törvényszéken ideiglenes intézkedést kezdeményeztek, a bírósági döntés alapján a Forbes magazin januári számát, benne az 50 leggazdagabb magyar listájával, a kiadónak vissza kell hívnia, amit a mai napon kezdeményezett a lapterjesztést végző Lapkernél – írja a portál. A szerkesztőségnek a Forbes.hu-n megjelenő listán is törölnie kellett a Hell Energy tulajdonosának a nevét.

A végzés szerint a bíróság „eltiltotta a kérelmezettet, hogy az általa kezelt, a kérelmezőkre vonatkozó személyes adatokat bármely módon nyilvánosságra hozza”. Az ideiglenes intézkedés csak egy átmeneti döntés, a pereskedés a Hell Energy tulajdonosok személyes adatainak nyilvánosságra hozatali lehetőségéről még csak most fog kezdődni a Fővárosi Törvényszéken, de ez a januári szám idő előtti visszahívását már nem érinti – írja a lap.

A szerkesztőség véleménye

A portál szerkesztőségének véleme az, hogy „a Hell Energy valójában egy Forbes címlapsztori lehetne: kiemelkedően sikeres magyar, családi tulajdonban lévő cég. Szívük joga, ha nem akarnak a Forbes címlapján állni, de véleményünk szerint nem tehetik meg, hogy újságíróknak a nevük közzétételét is megtiltsák” – írja a forbes.hu.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dekoninck
2020. február 02. 08:38
Itt egy jó kis Hell reklám https://www.bitchute.com/video/kiyHRFfKcUjd/
B_kanya
2020. január 31. 00:21
Érdekes. Ha a Hell (a Xixot is ők gyártják) nyer, felmerülhet, hogy másban is "hamis a baba"? Pld saját szorzókkal dolgoznak a vagyon megállapításakor?
Janice
2020. január 30. 17:52
Egymilliárdos állami támogatást kapott az MNB től Vagy az már elvesztette közpénz jellegét?
tango47
2020. január 30. 16:57
Szégyenlős milliárdosok? Vicces.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!