A Fradi és az Újpest is kapott bírságot az MLSZ-től a derbi miatt

2016. szeptember 27. 17:15

Mind a Fradinak, mind az Újpestnek büntetést kell fizetnie a szombati derbin történtek miatt. Az MLSZ 200 ezer forintra büntette a Fradit nem megfelelő ruházat- és csomagátvizsgálásért, 400 ezerre pedig az Újpestet a klub szurkolóinak viselkedése miatt.

2016. szeptember 27. 17:15

A házigazda Ferencvárost és az Újpestet is megbüntette kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a két együttes szombati, 3-3-as döntetlennel záruló bajnoki mérkőzésén történtek miatt. A zöld-fehéreket a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, konkrétan nem megfelelő ruházat- és csomagátvizsgálásért 200 ezer forintra büntette a testület az MLSZ honlapja szerint.

Az Újpest FC 400 ezer forint pénzbüntetést kapott, mert szurkolói jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközt használtak, dobtak a játéktérre, és szidalmazták az ellenfelet.

A Videotont vendégül látó Budapest Honvédot 100 ezer forintra büntették, mivel drukkerei szidalmazták az ellenfelet és annak két játékosát. A Diósgyőr-Debrecen mérkőzéssel kapcsolatban a DVTK-t szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért - más sportszervezet szidalmazása -, valamint a rendnek a mérkőzés lefújása utáni nem megfelelő biztosításáért 100 ezer, a DVSC-t szintén szurkolóinak viselkedése miatt 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a testület. A miskolci találkozón kiállított debreceni Dusan Brkovic és diósgyőri Tamás Márk 1-1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. (MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
motoman
2016. szeptember 27. 18:38
Akkor most a Fradi győzött +200 ezerrel?
noMores
2016. szeptember 27. 17:20
Mikor akar már végre normális bírságot kiszabni ez a gittegylet? Ez egyheti fizetése a legkisebb labdapattogtatónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!