Navracsics: Mindenkinek tudnia kell a gyermekbántalmazásokról

2012. november 24. 11:53

A közigazgatási és igazságügyi miniszter szerint a gyermekbántalmazások súlyosságáról mindenkinek tudnia kell, ezért a kapcsolódó figyelemfelkeltéshez összefogás szükséges.

2012. november 24. 11:53

Összefogásra van szükség a gyermekbántalmazások súlyosságára való figyelemfelkeltésben, mert komoly társadalompolitikai kérdésről van szó, amiről mindannyiunknak tudnunk kell – mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter szombaton Budapesten.

Az Egyéves a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium gyermekbarát igazságszolgáltatás programsorozata című rendezvény alkalmából tartott családi nap sajtótájékoztatóján a kormányfő helyettese kiemelte: a KIM kampányt indított, amelynek keretében kabalafigurájuk, Kimi és az egyszervolt.hu honlap segítségével játékos formában teszi közérthetővé az igazságszolgáltatást a gyerekeknek. Ezenkívül a televízióban és plakátokkal is felhívják a bántalmazások súlyosságára a figyelmet – tette hozzá.
 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kérdés
2012. november 24. 19:50
Fura dolog nem összességében vizsgálódni, hanem szegmenseket kiragadni. Természetesen eltekintve a durva esetektől. Aki rendezett körülmények között él, annak mire a propaganda anyag, aki pedig nem, azon mit segít? Félő, hogy az jön ki belőle, amit a gyerekjátékban így csúfoltunk: ... itt látható a világ legnagyobb csukája...fülétől a farkáig 18 méter, farkától a füléig 20 méter... összesen 38 méter ... pár forintért bárki megnézheti, aki nem hiszi. A propaganda anyagot feltételezem, nem önként és adományokból csinálják a minisztériumban, ugyanis.
3M..
2012. november 24. 12:30
Azt mindig a helyzet határozza meg! Én is kaptam, egy-két pofont, ha hülyén viselkedtem. Nem okozott bennem törést, nem lettem lelkisérült, és tömeggyilkosságra sem lettem hajlamosabb. Viszont megtanultam a szüleim által elvárt módon viselkedni. Szebb Jövőt!
Gombóc XVI. Artúr
2012. november 24. 12:16
Utolsó aljas szemét gazember, aki megüt egy gyereket vagy egy nőt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!