A svédek bejelentették: beszálltak a Magyarországot támadó uniós perbe, ellenünk

2023. április 1. 22:05
Közben Svédország NATO-csatlakozásának a magyar támogatása még nem lejátszott meccs.

A svéd állami televízió hivatalos oldalán megjelent április elsején egy hír arról, hogy „Svédország az EU mögött áll a Magyarországgal folytatott vitában”. Mint írták, Svédország támogatja az Európai Bizottságot az Európai Bíróságon folyó perben, amely Magyarországnak a „homoszexualitás kiskorúak számára történő ábrázolását a reklámokban és a médiában” tiltó jogszabálya ellen folyik.

A hírben megjegyzik, hogy 

a Bizottság szerint Magyarország számos uniós szabályt sért,

köztük a belső piaci szabályokat és az egyének alapvető jogainak védelmét. A Bizottság tavaly nyáron úgy döntött, hogy az Európai Bíróság elé viszi Magyarország ügyét, mivel a bírálat nem vezetett eredményre.

Korábban többek között Dánia, Belgium és Hollandia is támogatta a Magyarország elleni fellépést.

Közben Svédország NATO-csatlakozásának a magyar támogatása még nem lejátszott meccs.

Kiborult az EP-képviselő, mert Svédország nem csatlakozott a hazánk elleni perhez

Nyitókép: Pixabay

Összesen 667 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem is akarnak NATO tagok lenni.
Majd ránk fogják.

Talán elég volt abból, hogy bárki belénk törölheti a lábát. Olyan kérdésekben támadnak, amelyek tagállami hatáskörbe tartoznak.

Ami pedig az emberi jogokra való hivatkozást illeti, azokat már gumiszabály szerűen bővítik. A progresszívek mindazt amiben tudják, hogy vitaképtelenek, kapásból ide sorolják. Másoknak, a többségnek viszont szintén emberi joga a természetellenes, abnormális tanokkal való egyet nem értés, az elutasítás.

Megint csak megáll az múlt századi nácizmusnak és bolsevizmusnak a példája, amikor egy felülről diktált ideológiának követeltek kizárólagosságot.

Miután a svédek minden lehetséges módon mocskoltak minket, mégis, hogyan kéne arra reagálnunk, hogy most a mi szavazatunkra vannak utalva? Pár napja volt hír, hogy a svéd LMBTQ szekció rosszallja, hogy a svédek nem szállnak be ellenünk a perbe. Gesztust tehettek volna, hogy kimaradnak, de a mentálisan sérültek úgy tűnik hatalmat gyakorolna a svéd kormány felett. De persze az ellenzéki szervilizmus ennek ellenére a lábukhoz dörgölőzve szavazná meg tagságukat.

De nézzük, ki szarik az asztalra? Egy normális szövetség, ha egyik tagjának problémája támad egy felvételre váró jelölttel, azt mondja neki, hogy rendezzétek el a kérdést, aztán beszélhetünk a tagságról. De itt a szövetség egy, a magyar szuverenitást érintő kérdés láttán nem ezt teszi.

Valójában nem tudjuk, hogy a svéd társadalom mennyire akar NATO tag lenni? Jól megéltek eddig a semlegességükből, még azt sem rótták fel nekik, hogy a náci Németország beszállítói voltak. Törökországgal nem fognak boldogulni, mert a törökök által kiadásra követelt kurdok között sokan már svéd állampolgárok.

Számunkra az lehet kontraproduktív, vagy akár nevetséges ha úgy, mint a finnek esetében, a török beleegyezés után feladjuk az ellenkezést.

NATO tagként a svédek ugyanúgy mocskolódnának, mint azelőtt. Az LMBTQ mentális sérültjei úgy tűnik, parancsolnak a kormányuknak.

pedofil buznyakok fogjak fel hogy gyerekeket megrontani nem emberi jog, pont.

egymast ugy turjak farba ahogy akarjak kinek mi koze hozza, de a gyerekeket hagyjak beken

Rájöttek, hogy nem fontos nekik a NATO tagság, hiszen NATO országokkal vannak körbevéve. A finneket meg beleugrasztották, hogy megváljanak a semlegességüktől.

Ez már nem sértegetés.
Ezek a zsebünkben turkálnak, a törvényeink miatt nem fizeti ki az EU a járandóságunkat.
Ezek beálltak ebbe a falkába.

Nekünk tök mindegy hol vannak, én bízom a bölcseinkben, ők nem az újságokból értesülnek a dolgokról.

A svédek lépése éppen most igencsak bűzlik. Hergelnek. Ennyire nem hülyék.

Ez egy nagyon pontos meglátás. Miközben Magyarország kereskedelme az oroszokkal szinte azonnal leépült, aminek a 90-es években tragikus gazdasági következményei voltak, Ny-Európa ezerrel kezdett kereskedni az oroszokkal, Putyin mindenki kedvence volt. Amikor Gyurcsány emlékezetesen negédessé javította vele a viszonyt, valószínűleg a németek utasítását hajtotta végre, akiknek fontos volt, hogy a gyarmatokra telepített gyáraik olcsó energiához jussanak. Elég sokat elárul, hogy Gyurcsány az öszödi beszéd kiszivárogtatásának napján Putyinhoz, tőle pedig Merkelhez utazott - jelenteni.

A Benelux országokban van Pedofiliát Támogatók Pártja!...Hiszen ez "emberi jog"!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés