Menczer Tamás: A szlovák külügyminiszter tisztelettel beszéljen a magyarokról!

2023. január 19. 17:54
Az államtitkár szerint a szlovák külügyminiszter „csak akkor érzi jól magát, ha rendszeresen minősíthetetlen stílusban beszél a magyar miniszterelnökről”.

Felszólítjuk Szlovákia külügyminiszterét, Rastislav Kácert, hogy tisztelettel beszéljen a magyarokról! – írta hivatalos Facebook-oldalán Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára.

Szlovák külügyminiszter: „A magyarok traumatizálódtak Trianon után, a szlovákoknak pedig van okuk enyhén paranoiásnak lenni"

 

„Ismert, hogy

Kácer külügyminiszter csak akkor érzi jól magát, ha rendszeresen minősíthetetlen stílusban beszél a magyar miniszterelnökről.

Azonban emlékeztetnünk kell Szlovákia külügyminiszterét arra, hogy Orbán Viktort a magyar emberek rekordtámogatottsággal választották meg, immár egymás után negyedszer. A magyarok döntését még Szlovákia külügyminiszterének is tiszteletben kell tartania” – olvasható a bejegyzésben.

Az államtitkár bejegyzésében olvasható, hogy Orbán Viktor békepárti és szankcióellenes, a magyarok a migráció és a koronavírus után a jelenlegi válság kezelését is rá bízták.

"Ez az a stabilitás, ami Szlovákiára nem kimondottan jellemző.

Kácer külügyminiszter is talán hasznosabban tenné, ha a saját országával foglalkozna, amely folyamatosan kormányválságban van – írta Menczer Tamás.

(MTI)

***

Szép mutatvány: Szlovákia sorsáért aggódva is a magyar kormányba száll bele Igor Matovič

 

Nyitókép: Rastislav Kacer Facebook-oldala

 

Összesen 171 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Úgy kifosztani az országot, ahogyan ti tettétek, nem is lehetne jobban és papoltok itt demokráciáról, amikor csak egy cseppet voltatok jobbak Rákositól na, ez a pofátlanság netovábbja.
Képmutató, hazudozó, lusta és tehetségtelen emberek vagytok, akik csak rombolni képesek!

Agyhalott dékás!

Így kifacsarni a valóságot csak ti vagytok képesek!

A stadionok felpörgették a gazdaságot, Paks II az osztrákok aknamunkája, kína pedig pont arra jó, hogy amikor az amerikai érdek szerint recesszíoba süllyed Európa , akkor nekünk legalább a fejünk kint van a vízből.
A lopás vádja nonszensz, hiszen annyi történt csak, hogy míg 2010 előtt az uniós pénzek azonnal mentek a magállamok vállalataihoz, kifizetetlen közép- és kis vállalkozókat hagyva maguk után, kialakult egy olyan vállalkozói réteg, amelyiknek a penze itt marad és az utolsó talicskás is törvenyesen bejelentve megkapja a pénzét.
Na, ti a guruló dollarokat és eurókat azoktól kapjátok, akik profitként tüntették el a magyar vállalkozók es munkások pénzeit.

Agyhalottak és/vagy gazemberek vagytok, ti ellenzékiek. Bár helyesebb lenne benneteket az idióták és gazemberek platformjának hívni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés