Kadirov bejelentkezett a Guinness Rekordok Könyvébe

2022. október 4. 14:12
A legutóbbi szankciók fényében összeszámolta, hogy rá hányat vetette ki. Szerinte ő a szankciók világrekordere.

Kadirov a Telegrammon jelentkezett. A csecsen hadúr beszámolt arról, hogy „a legutóbbi szankciók fényében úgy döntöttem, hogy megszámolom, hányat is hoztak ellenem”. A hadúr kifejtette, hogy „2011 óta legalább 70 korlátozást vezettek be ellenem, beleértve a családtagjaimat, a közeli munkatársaimat (akiket csak a velem való kapcsolatuk miatt soroltak hozzá), a vagyonom, a lovaim és a nyereményeikből származó jövedelmek (igen, ez nevetségesen hangzik, de ezek voltak az első szankcióim)”.

A Nyugat által nem kedvelt Lukasenko és Bassár el-Aszad nem »büszkélkedhet« ilyen számokkal. Még az észak-koreai vezetőt is megelőzöm, pedig még hollywoodi filmeket is készítenek róla.”

Kifejtette, hogy összesen 15 közvetlen szankciót szabtak ki a személyére, 10-et a családtagjaira, 28-at a munkatársaira, 9-et a szervezeteire, 4-et a lovaira és további 4-et az Instagram-fiókokra. „És ezek mind csak az általam ismert szankciók. Biztos vagyok benne, hogy még több is lesz” – tette hozzá.

„A külföldiek már több mint 11 éve próbálnak megfosztani mindentől, csakhogy, amint látható, semmi sem működik. De a Nyugatnak ez az óriási munkája nem mehet kárba. Először is jelentkezem az Orosz Rekordok Könyvébe. Végül is közelebb van hozzám, és sokkal inkább őshonos.

És akkor, hogy a külföldi politikusok is érezzék, hogy a 11 évig tartó korlátozásokat nem a semmiért találták ki,

be fogok nyújtani egy kérelmet a Guinness Rekordok Könyvébe.”

Hozzátette, „Egyébként talán Hollywood is szeretne filmet készíteni a szörnyű Ramzan Kadirovról? Készen állok a főszerep eljátszására”.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés