Magyarországnak fel kell készülnie az új világra

2022. október 03. 16:27

Egy új világgazdasági helyzet tőlünk is újratervezést igényel.

2022. október 03. 16:27
null
Lázár János
Lázár János
Facebook

„Az utolsó simításokat végezzük az új beruházási kerettörvényen. A parlamenti benyújtás előtt a kormánypárti frakciók tagjait tájékoztattam a jogszabály részleteiről.

Bár képviselőtársaim sok kérdést feltettek, osztották azt a véleményemet, hogy egy új világgazdasági helyzet tőlünk is újratervezést igényel. Magyarországnak fel kell készülnie az új világra, és ebben hatékony eszköz az önálló Építési és Beruházási Minisztérium és az új beruházási kerettörvény.

Meggyőződésem, hogy a szakmai szervezetek közel ezer szakmai javaslata és a huszonhat uniós tagország szabályozásainak megvizsgálása után egy jó, a gazdaságot élénkítő, a magyar építőipart segítő törvényt fogadhat el az év végén az Országgyűlés.”

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hurka
2022. október 04. 08:54
Milyen új világról beszél ez a jó ember. Holnaptól mindenki megvilágosodik, vagy nem merte leírni az új világrend kifejezést.
Trombitás Keresztély
2022. október 04. 00:42
Jancsinak az a feladata az Építési és Beruházási Minisztérium minisztereként, hogy építkezéseket és beruházásokat fújjon le, amikkel a megalomán törpe túlterhelte a bukszánkat.
Hunyadi Mátyás
2022. október 03. 21:28
Ez a fasz úgy csinál mintha ehhez kérdéshez hozzá szabadna szólnia. Hülye hozzá.
Pelso j.
2022. október 03. 19:37
kerettörvény-kerethablaty
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik