Az orosz agresszort igenis szankcionáli kell, másképp nem lehet megállítani a háborút

2022. szeptember 27. 16:18

Mi azért dolgozunk, hogy európai megoldásokat találjunk az elszálló energiaárakra.

2022. szeptember 27. 16:18
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Miközben Orbán Viktor zavaros, csúsztatásokkal teli beszédet tartott az Országgyűlés előtt, amiben másokra hárítja a felelősséget a magyar gazdaság nehézségeiért és a megélhetési költségek meredek emelkedéséért, addig az Európai Parlamentben, frakciónkkal közösen mi azért dolgozunk, hogy

1) Európai megoldásokat találjunk az elszálló energiaárakra. A nagy energiacégeket érintő különadókból befolyt összeget támogatások formájában adjuk vissza az embereknek, és felgyorsítsuk a megújuló energiatermelést illetve annak minél hatékonyabb tárolását, ezzel egyszerre kezelve a klímaválságot, és csökkentve az orosz kitettséget.

2) Az orosz agresszort igenis szankcionáli kell, másképp nem lehet megállítani a háborút. Azon dolgozunk, hogy ezek a szankciók minél hatékonyabban térdre kényszerítsék a háborút finanszírozó orosz gazdaságot, úgy, hogy közben Moszkva ne legyen képes manipulálni az energiaárakat.

3) Európaszerte egyre többen támogatják: minél több forrás álljon rendelkezésre közvetlenül, a kormány enyves kezeit kikerülve ‒ az azokra rászoruló termelőknek, vállakozóknak, vagy civil szervezeteknek”

Nyitókép: Cseh Katalin Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. október 02. 16:56
Ha valaki a saját állam polgárát gyilkolja, azt normálisnak fogadjuk el (ha az már nem magzat).
Ne szájalj
2022. szeptember 29. 17:55
1. Amatorke! A megoldasokat nem most kellene keresgelni, egy elore lato politikusnak mar a tarsolyaban lenne a megoldas. B es C terv nelkul nem megyunk csataba. 2. Hulyoke! Ugy, hogy Kina es India, valamint a vilag nagyobbik resze nem szankcional, Europa maga alatt vagja a fat. 3. Szemetke! Az EU es a debil baloldal milyen alapon venne at egy torvenyesen megvalasztott kormany feladatat olyan penzek felett, amely a magyar allamnak jar, es nem az onkormanyzatoknak?
Burdisgarage
2022. szeptember 29. 16:36
Az amerikai agresszornak meg adjuk oda európát.
Wezuv
2022. szeptember 29. 09:05
Hülye picsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik