Önbizalom az van, de mire?

2022. szeptember 22. 22:46

Janó-Veilandics Franciska
Vasarnap.hu
Magyarország egykori  miniszterelnöke talán mára már belátta, hogy se az arcát, se a nevét nem teheti a választások és kampányok középpontjába.

„Magyarország egykori  miniszterelnöke talán mára már belátta, hogy a bukása akkora volt, amelynek következtében se az arcát, se a nevét nem teheti a választások és kampányok középpontjába, így nem maradt más lehetősége, mint tornacsukában az asszony szoknyája mögé bújva irányítani az ellenzéki erőket, hogy legalább családon belül tartsa a hatalmat.

»Az országnak arra van szüksége, hogy tisztességes baloldali kormánya legyen« – mondta a műsorban Dobrev Klára, azonban visszaemlékezve a baloldal kormányzására, mára már a tisztesség és a baloldal összeegyeztethetetlen kifejezésekké váltak.

Az árnyékkormány stratégiájáról egyelőre csak annyit tudtunk meg, hogy minden tagja éjjel-nappal, emberi erőn felül fog dolgozni, ellent mondani az Orbán-kormánynak. Konkrétumokat szokás szerint nem ismertetett a politikus, így az alternatívát egyelőre csak Gyurcsány Ferencben és családjában láthatja a választó.”

Nyitókép: MTI/Kovács Anikó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 27 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés