Mekkora bullshit ez, miniszterelnök úr!

2022. szeptember 6. 21:11

Perintfalvi Rita
Faebook
Én úgy érzem, hogy Orbán Viktor ezzel a fotójával kigúnyolta a tisztességes munkásembereket.

„»Vissza a gyárba!« Jesszus, mekkora bullshit ez, miniszterelnök úr!

Amikor ezt a posztot megláttam Orbán Viktor oldalán eszemben jutott az apám és nagyon ideges lettem. Mert ő valóban gyári melós volt egész életében. Nyaralni külföldön életében egyetlen egyszer volt, azt is a nászútja alkalmából, igaz nem az esküvő után, mert akkor nem tellett neki ilyesmire, hanem jó 8-9 évre rá. Amikor viszajött ebből a különleges nyaralásból vagy akár az összes többi sokkal hétköznapibból, amit a saját otthonában vagy a szüleinél Baranyában töltött, ő tényleg a gyárba ment vissza melózni, nem a budai várba, s nem is a puccosra kicsinosított kármelita kolostorban berendezett luxusrezidenciájába. S a gyárba menve kopott és olajfoltos melósruhát viselt, nem pedig a legfinomabb Scabal, Loro Piana, Solbiati gyapjúból a legdrágább szabónál, Galamb szalonjában varratta az öltönyeit, mint Orbán Viktor, mégpedig potom 3500 euróért („háborús infláció” idején rohadt gyenge forinttal számolva csekély 1 millió 416 028-ért). Amikor bement az apám reggel a gyárba, odaállt az esztergagép mellé és ott dolgozott a műszak végeztéig megfeszített koncentrációval, hiszen egy millimétert sem szabadott tévednie. Nem ült le meló közben egy percre sem a mahagóni asztalához és nem voltak festmények sem az üzemcsarnok falán.

Szóval értem én, hogy kell ez a néphülyítő, populista bullshit, csak nem értem, hogy kiknek szól? Én úgy érzem, hogy Orbán Viktor ezzel a fotójával kigúnyolta a tisztességes munkás embereket. Vajon hányan vették közülük ezt észre?”

Nyitókép: Facebook

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kompletórium már meg volt, Perintfalvi, hogy ennyire ráérsz más férjével foglalkozni?

Apád nem volt miniszterelnök. Pont.

"eszemben jutott" - eszembe jutott
"Amikor viszajött" - Amikor visszajött

Ne Orbánnal foglalkozzál, hanem tanulj meg helyesen írni!

Gyerekek tényleg fejezzétek már be ennek az ostoba p....nak a népszerűsítését! Mire jó ez? Ilyen alapon több ezer hülyének a firkálmányait lehetne szemlézni.

Ennek a zsírmájúnak még mindig nem ért el a tudatáig, hogy Koncz Zsófi miért kapta az ezüst emlékérmet és ráadásul nem "kitüntetést"!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés