Orbán inkább nyaral

2022. augusztus 09. 08:40

Közben Nyíregyházától Békéscsabáig elsivatagosodik és élhetetlen lesz az ország.

2022. augusztus 09. 08:40
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Nulla fideszes képviselő jött ma be a parlament rendkívüli ülésére az elmúlt 30 év legnagyobb válsága közepén. Orbán inkább nyaral. Nem jöttek be a fideszesek akkor, amikor Orbán brutál módon megemelte az emberek rezsijét, a benzin árát, vagy amikor úgy elszállt a forint, hogy Varga Mihály bejelentette, hogy bizonyos szektorokban lehet euróban is fizetni. Nem jöttek be a kormánypárti képviselők akkor, amikor a kata eltörlésével elvették 350 ezer ember megélhetését, amikor 40%-kal drágultak az élelmiszerek, amikor a klímaválság miatt olyan durva aszály van, hogy szakértők szerint 20 év múlva Nyíregyházától Békéscsabáig elsivatagosodik és élhetetlen lesz az ország.

Nem jöttek be, inkább mindezek után a héten a Fidesz engedélyezte a magyar erdők kivágását. A Párbeszéd és az ellenzék viszont itt van, mi benyújtottuk ezeket a problémákat megoldó javaslatainkat, de a Fidesz nem akar ezekről beszélni. Orbán és a Fidesz inkább nyaralnak, az emberek és az ország meg szenvedjenek. Szégyen.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2022. augusztus 10. 09:59
Orbán nyaral, tehát elsivatagosodik az ország.
UzBence
2022. augusztus 10. 07:33
A ZOrban nyaral ahelyett ,hogy ontozokannaval hordana a vizet es locsolna. 1. mindenkinek kell a pihenes es hasznos 2. a vizgazdalkodas kerdest egy szezon alatt nem lehet megoldani 3. demagog vagy Timikem, sok volt a csik.
Robertoo
2022. augusztus 09. 23:29
" ... élhetetlen lesz az ország." CSAK (!) a szabó tímeák számára. Mi magyarok megélünk itt.
Kristály
2022. augusztus 09. 23:02
Timcsike hogy van CIA . Orbánnak köszönheted hogy még szabad vagy. 30 év börtönt hazaárulásért már megszolgáltad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik