Videón az oroszok által elfoglalt Popászna

2022. július 06. 14:19

A másfél perces felvételen egyetlen épségben maradt épület sem látható.

2022. július 06. 14:19
null

Két hónap telt azóta, hogy Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter bejelentette Popászna elfoglalását. Azóta a város orosz kézen van, az alábbi videón pedig jól látható mekkora pusztítást végeztek a harcok.

Nyitókép: Viktor Antonyuk / Sputnik / Sputnik via AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I.E.D.
2022. július 06. 19:13
Minél tovább nyomulnak előre nyugatnak az oroszok, annál több ilyen rommá lett város kerül a kezükre. És mindegyik így fog kinézni, nem két hónap, hanem két év múlva is.... De valamiért Oroszországnak nem elég a saját területe.
nempolitizálok
2022. július 06. 17:11
"Az orosz légierő megsemmisítette az ukrán fegyveres erőkhöz tartozó, amerikai gyártmányú HIMARS rakétarendszereket Malotaranovka falu közelében a DPR-ben - jelentette az orosz védelmi minisztérium július 6-án."
Esvány
2022. július 06. 16:38
A cikkből kimaradt, hogy július 2-án, azaz a film készítése előtt 4 nappal az ukránok lőtték Popásznát 155 mm-es M777-es amerikai tarackokkal és Uragan rakéta sorozatvetővel. Most akkor ezt is az oroszokra akarják fogni? Roppant vicces.
Notfunny
2022. július 06. 15:42
"Tehát mindenki az ukránok oldalán áll természetesen, mert az a közfelfogás, mi is ezt valljuk, hogy akármilyen viták is voltak Ukrajna és Oroszország között, akármennyire is előkészítették az oroszok ezt a konfliktust a tekintetben, hogy felvetették a biztonsági igényeiket, amikről mi nem voltunk hajlandóak igazából tárgyalni, ez mind igaz lehet, de ez semmiképpen nem ad elegendő választ és indokot arra, hogy egy ország megtámadjon egy másikat, és nyílt háborút indítson. Még hogyha az oroszok ezt nem is hívják nyílt háborúnak, hanem különleges katonai akciónak nevezik. Tehát mindenki az ukránok oldalán van, hiszen az ember a megtámadott oldalán szokott lenni, és szurkol is a megtámadottnak természetesen." – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádiós interjúban. 2022. július 1.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik