Ungár Péter szerint a Két Medve nevű szombathelyi kocsmára hasonlít az Országgyűlés

2022. május 2. 12:29
„Mi komoly szakmai munkára szeretnénk használni a mandátumunkat, hiszen álláspontunk szerint erre választottak minket az állampolgárok” – szögezte le az LMP frakcióvezetője.

„Nem gondoljuk, hogy az Országgyűlésnek zsibvásárnak, a Két Medve nevű szombathelyi kocsmának vagy egy általános iskolának a színvonalát kellene produkálni” – jelentette ki ciklusindító sajtótájékoztatóján Ungár Péter, az LMP frakcióvezetője. Az ellenzéki politikus hozzátette: „Legalábbis úgy kell tenni, mintha ez egy nagyon komoly hely lenne, mert mi komolynak is érezzük”.

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta, hogy a képviselőtársaival együtt azon fog dolgozni, hogy a parlamenti munka színvonalát növeljék, ne pedig csökkentsék.

„Mi komoly szakmai munkára szeretnénk használni a mandátumunkat, hiszen álláspontunk szerint erre választottak minket az állampolgárok” – jelentette ki Ungár Péter, aki beszélt arról, hogy zöld pártként ki kell mondani, hogy a jelenlegi gazdasági rendszer fenntarthatatlansága okozza a klímaváltozást.

Kiemelte, hogy jön egy gazdasági válság, amit a szociális szektorban dolgozók és a fodrászok helyett az olyan embereknek kell megfizetni, mint amilyen ő is. Hozzátette továbbá, hogy a multinacionális cégeknek is ki kell venniük a részüket, hiszen amellett, hogy kiviszik a profitot az országból, a környezetet is beszennyezik. 

„Ezek tehát a céljaink, a képviselőtársaim felkészültek a munkára” – mondta a párt frakcióvezetője.

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondtam én, hogy Ungár Péter a legnormálisabb az ellenzéki képviselők között. És így is van.

Arról beszélt nevet nem mondva, hogy elég volt Jakab krumplis és egyéb bohóckodásából, Szabó visítós rágalmazásából mocskos beszédéből és hasonlókból.

Azért bízom benne, hogy néhányan, köztük Ungár is jobb ellenzék lesznek, mint ami idáig volt.

Legyünk realisták. Nem tudnak kibújni a bőrükből. És nem is akarnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés