Orbán Viktor EU-s forrásokért könyörög a sorosista, nemváltó brüsszeli összeesküvésnek

2022. március 23. 14:13

Jávor Benedek
Facebook
A háború elől menekülő gyerekek nyomorából gyűlöletkampányt főző magyar kormányfő mi egyébre hivatkozna, mint a háború elől menekülők nehéz helyzetére, amikor a markát tartja?

„Csodálatos levél a maga műfajában. Orbán Viktor EU-s forrásokért könyörög a sorosista, nemváltó brüsszeli összeesküvésnek. A legszebbek az érvei. A háború elől menekülő gyerekek nyomorából gyűlöletkampányt főző magyar kormányfő mi egyébre hivatkozna, mint a háború elől menekülők nehéz helyzetére, amikor a markát tartja?

A menekülő családokat rendőrileg vegzáló, szerb határon kérdezés nélkül átzsuppoló Orbán Viktor mi másra hivatkozna, mint a humanitárius segítségnyújtásra, amikor pénzt kér? A közös EU-s döntések sokaságát vétózó, az egész hétéves költségvetés megakadályozásával fenyegetőző kis magyar Vlagyimir miről papolna, mint az európai egységről, amikor az EU pénzeszsákjába szeretne beletúrni?

Az 1300 menekült befogadását  éveken át megtagadó, a menekültek közös európai elosztását vétózó Orbán mivel érvelne, ha nem a közös felelősségről, amikor forrásokért kuncsorog? A menekültügyi intézményrendszert teljesen leépítő, az ukrán menekültválság első három hetét átalvó, a feladatot az önkormányzatokra és a civilekre hárító kormány mi másra hivatkozna, mint az eddig érkezett menekültekre és az emberségre, amikor támogatokat szeretne kicsikarni?

Aljas, cinikus, szégyenteljes levél egy aljas, cinikus, szégyenteljes kormánytól.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 160 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Koszos libsi élősködő.

Szorgalmas a volt képviselő úr: a hazánkat elítélő jelentések, feljentések sok munkát igényelnek.

Te rohadák Jávor! Orbán azt követeli, ami jár! Amit te is a kinti haverjaiddal jogsértő módon tartasz vissza, a magyarok ellenségeként, a saját piti politikai pecsenyédet sütögetve. A fene az arrogáns pofádat!

Egy gyökértelen, hazaáruló zsoldos féreg vagy.

Te melyik szolgálatnak dolgozol?

Te kis hülye! Nem szégyelled magad?! Szégyent hoztál Pannonhalmára, szégyent hoztál a tanáraidra. Szégyent hoztál a hazádra.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés