Soroséknak nem tetszik Tucker Carlson Magyarországról szóló filmje

2022. január 30. 12:32
A Nyílt Társadalom Alapítvány már többször kifogásolta a Fox News kommentátorainak megjegyzéseit.

Pénteken hosszadalmas cikket közölt a Washington Post a Magyarországról forgatott „Magyarország vs Soros: Harc a civilizációért” dokumentumfilmről. A dokumentumfilm magyarországi premierje most vasárnap 20:30-kor lesz a HírTV-n. A cikkben a Post megszólaltatta Soros György amerikai Nyílt Társadalom Alapítványának (Open Society Foundations) alelnökét is. Laura Silber kifejtette, hogy Soros és az alapítványa „több mint harminc éve azon dolgozik, hogy támogassa az élénk és befogadó demokráciákat, amelyeknek a kormányai elszámoltathatók azon emberek által, akiket szolgálnak. Úgy tűnik, hogy Mr. Carlson ezzel szemben jobban szereti a tekintélyelvű uralmat, a média és a bíróságok állami kézbe vételét, a haverok korrupcióját és az elcsalt választásokat.”

Silber hozzátette: „mélyen nyugtalanító azt látni, hogy a Fox támogatja Kína és Oroszország legközelebbi térségbeli szövetségesét, és szócsőként szolgál az Amerika-ellenes propaganda számára”.

Tucker Carlson új filmjéről

A Washington Post megjegyezte, hogy Carlson új filmje úgy ér véget, hogy felteszi a kérdést: „Hogyan lehet legyőzni Soros Györgyöt?”. A műsorvezető aztán meg is válaszolja a kérdést: „A válasz egyszerűnek bizonyul: 

Olyan vezetőkre van szükség, akik szeretik az országukat, akik törődnek a jövővel és az ott élő emberekkel. 

Olyan vezetőkre van szükség, akik hajlandóak harcolni.”

kapcsolódó

Itt nézheti meg Tucker Carlson filmjét Soros és a magyar kormány küzdelméről
A dokumentumfilmben Orbán Viktor is megszólal. A dokumentumfilmet vasárnap 20:30-kor vetíti majd a HírTV, magyar felirattal. Bővebben is érdekel...

Nyílt Társadalom Alapítvány vs. Fox News

Az amerikai portál felidézte, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány már többször kifogásolta a Fox News kommentátorainak megjegyzéseit. Legutóbb októberben volt ilyen, amikor a Fox Nation műsorvezetőjét, Lara Logant kritizálták. Októberben Logan megjelent Sean Hannity műsorában, ahol „bábmesterekre és a Nyílt Társadalom Alapítvány embereire” hivatkozott, azt állítva, hogy 

jótékonysági szervezeteknek vallották magukat és jótékonysági munkát végeznek, de valójában ennek a radikális politikai stratégiának a kikényszerítését propagálják”.

Felhívta továbbá a figyelmet „mindazokra az emberekre a Biden-adminisztrációban, akik a Nyílt Társadalom Alapítványtól jöttek, és akikről nem beszélhetünk, mert az lesz a végünk, igaz? Mindannyiunkért eljönnek.”

Tom Perriello, a Nyílt Társadalom Alapítvány ügyvezető igazgatója, egykori virginiai kongresszusi képviselő elmondta a Postnak, hogy „a szerepünkkel kapcsolatos túlméretezett állítások régóta fennálló antiszemita trópusokból és összeesküvéselméletekből származnak.” Hozzátette: „továbbra is harcolni fogunk a hangtalanokért, nem úgy mint azok a szakértők akiknek a dezinformációja minden este emberek millióihoz jut el”.

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Összesen 118 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bántják a vén filantróp bácsikát, az USA-ban is.

Soroséknak a zsidók sem tetszettek, ha jól értem:
"Amikor a zsidók rendszerszerű üldözése elkezdődött, azt nem a németek, nem a magyar kiszolgálóik hajtották végre, hanem - a legmeglepőbben - maguk a zsidók."
(Tivadar Soros: Masquerade, Arcade Publishing, 2001, 16. old.)
Az apa emlékirataiból.

Nézzük. Hamarosan kezdődik.

Tehát nem nézted meg a filmet:-))))

Hvg-s cikk az induló infó az ellenzék hiszékenyeinek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés