Nekünk az organikusan modern Magyar Zene Háza, nekik a hugyszagú, szocreál betonfalanszter...

2022. január 23. 10:50

Rákay Philip
Facebook
Jellemző és oly tipikus.

„A magyar kormány éppen Európa legnagyobb kulturális beruházását valósítja meg a Városligetben, világhírű építészek keze által gondosan megtervezve úgy, hogy a lélegzetelállító épületek megépítése után TÖBB ZÖLD FELÜLET MARAD, mint amennyi korábban volt.

Persze a Karácsony-féle sötétzöld haladároknak, akik lelki orgazmusukat a rendezetlenségben, a koszos, gazos, mocskos belvárosban, a szélsőliberális káoszban képesek csak kiélni, fáj mindez. Emlékezzünk, ahogy évekig kézzel-lábbal tiltakoztak, emlékezzünk a nemzetközi nyilvánossággal megtámogatott hazug »zöld« kampányukra, emlékezzünk a magukat ligetvédőknek nevező, őrjöngő szektás kreténekre és emlékezzünk a folyamatosan ágáló Karácsony Gergelyre...

A világ legkártékonyabb főpolgármesterére, aki összetehetné mindkét kezét azért, hogy Budapest fényét, turisztikai vonzerejét elképesztő volumenű fejlesztésekkel teszi még vonzóbbá Orbán Viktor kormánya. Gondoljunk csak a Budai Várban zajló országépítő munkára, az Operaházra, az Eiffel Műhelyházra, a vadonatúj Hungexpo-ra vagy épp a teljes Városliget Projektre, egytől-egyig világszenzáció.”

Fotó: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 146 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés