Műkarba akarta beadatni az oltást egy olasz férfi

2021. december 3. 16:17
Több száz eurót fizetett a szilikonból készült műkarért, most vádemelés vár a férfira.

Csalás miatt vonják felelősségre azt az olasz férfit, aki egy műkarba akarta beadatni a koronavírus elleni védőoltást – írja a Guardian. Az oltásellenes férfi több száz eurót fizetett a szilikonból készült műkarért.

Az eset egy Biella nevű városban történt egy héttel azután, hogy Olaszországban bejelentették: a színházakba, mozikba, múzeumokba, sportlétesítményekbe is csak oltottak léphetnek be, valamint oltási igazolás szükséges a bárok és éttermek belső termeiben történő asztali fogyasztáshoz is. Az 50 éves férfi beoltása előtt az egészségügyi dolgozónak tűnt fel, hogy valami nem stimmel. A kar színe lett gyanús neki, úgyhogy megkérte a férfit, hogy vegye le az ingét, aki ekkor arra kérte az oltóorvost, hogy tegyen úgy, mintha nem látott volna semmi különlegeset.

A férfi az esetet követően bíróság előtt felelhet tettéért.

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Pascal Bachelet / BSIP via AFP

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Istenem. Szegény. Nem akarta elveszíteni a munkáját,és meghalni sem szeretett volna a vakcina mellékhatásaitól.
Megértem őt, és sajnálom, hogy lebukott.

te tisztában vagy azzal, hogy mi is a valcína? Mert azt veszem észre, hogy az oltásellenesek az általános iskolában is gyenge tanulók voltak, a középiskolában pedig egyáltalán nem tanultak biológiát és valami olyantól félnek, amiről azt sem tudják, hogy micsoda.

Persze leszámítva azt a néhány gazembert, aki üzleti és/vagy politikai hasznot remél az iskolázatlanok megvezetéséből. A Zállatorvos májusi videója. Érdemes megnézni.

https://www.youtube.com/watch?..

Nézd meg a videót, elmondja. Még egyetlen oltásellenesről sem hallottam, aki nem vonult be a kórházba, amikor baj volt.

Pedig a gyógyszerek, amiket kapnak, azok is kisérleti jellegűek...

Pont erről beszélek, mivel sok az oltatlan, minket is veszélyeztetnek azzal, hogy lehetőséget biztosítanak a virusnak egy sikeresebb mutáns kualakítására.

Az ostobaságnak fura logikáka van. Azzal érvelsz, amire hónapok óta próbálom felhívni a figyelmet, hogy ez fog történni.

Már megint a baromságod
Pont ilyan, mint amukor a házad ég, te meg azzal vagy elfoglalva, hogy koszos a lábtörlőd.

Na pont ezért kellene kötelezövé tenni az oltást. Mert nincs a világnak olyan jó rendelkezése, ami ne érintene valakit hátrányosan.
De ez nem érv.

Ugye tisztában vagy azzal, jogy a virusok évmilliók óta beépülnek a genomba, ki- és bekapcsolva génszakaszokat az adott egyedben?

Na, amit biztosan tudunk, az az, hogy az inaktivált vírus és az oltással bejuttatott tüskefehérje biztosan nem épül be. Nem bírja rá a sejtben lévő dns- edet, hogy gyártsa önmagát.

Azt az embert nyilván fel is boncolták, így biztosan megvan a halál oka. Én ismerek egy esetet, ami az adott oltóanyag nemzetközi statisztikában is szerepel.
Bejelentette az illető lánya. Vagyis nosza, jelentsétek az oltási mellékhatást, professzorkáim. Kivizsgálják, ahogyan azt az esetet is bejelentették és képzeld el, kivizsgálták.
Mert te most megint csak hülyeségeket terjesztesz.

Az első szputnyik után két héttel alakul ki a védettség. Vagyis már úgy kapta meg a szputnyikot, hogy fertőzött volt, de még tünetei nem voltak. Az oltás a halálan semmilyen szerepet nem járszott.
Az oltás nem ad örök életet, valószínűleg a megbízható forrásod arról nem számolt be, hogy mi is volt a halál oka. Éz pont olyan, mintha arra hivatkozva, hogy a meghalt emberek 95%- a ágyban hal meg, te meg azt állítanád, jogy az ágy felelős a halálukért.

Nem tudom, hogy olvastad- e az előző csörténket, kissé megkésve válaszoltam, de ajánlom figyelmedbe az evolúció elméletet. Ami a vírusokra is igaz.

Azt, hogy ki mit tekint ténynek, azt neked nem kell bemutatni. Itt is ez van. Nem vagytok tisztában az oltással, mint fogalommal. Jenner 200 évvel ezelőtt gennyet kent bele az emberekbe. Az is működött, ma pedig a steril tűtől képzelegtek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés