Rátámadt egy biztonsági őrre egy család, miután figyelmeztette őket a maszk használatára

2021. november 30. 14:53
Egy 43 éves nő, 22 éves fia és 15 éves lánya rátámadt az áruház biztonsági őrére: ököllel ütötték és karmolták.

Rátámadt egy nő és két gyereke egy áruházi biztonsági őrre, mert az felhívta a figyelmüket a helyes maszkhasználatra - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.A tájékoztatás szerint az egyik kecskeméti áruház üzletvezetője tett bejelentést hétfőn arról, hogy egy 43 éves nő, 22 éves fia és 15 éves lánya rátámadt az áruház biztonsági őrére: ököllel ütötték és karmolták.

Az alkalmazott előzőleg figyelmeztette a családot arra, hogy az áruház területén viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.    

Dulakodás közben az áruvédelmi kaput is kidöntötték, több százezer forint kárt okozva az üzletnek. A család tagjait gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés, két gyerekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

(MTI)

Fotó: PETER KNEFFEL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Felfüggesztett kézcsókot fognak kapni az EU védett bíróságtól.

A cikkben ez áll: "Az asszonynak kiskorú veszélyeztetése és könnyű testi sértés, két gyerekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie."

Nehéz elhinni, hogy a biztonsági őr kiskorú lett volna.

A 90-es évektől a bűnösen elhibázott MSZP-SZDSZ-féle, Ferge Zsuzsa ihlette és fémjelezte szociálpolitika ösztönzésére az ország hátán cipeli a számában duplájára nőtt, szakképzettség hiányában munka nélkül vegetáló réteget.

Föl kellett volna ismerniük, h. a dolgozó, akármennyire jobban kereső gyermekesek relatív szegénysége a gyermektelen azonos jövedelműekhez képest olyan visszatartó erő a gyermekvállalásban, aminek társadalmi méretekben böjtje lesz. A dolgozó, adózók kevesebb gyermeket vállaltak, a gyermekeiket tisztességes jövőre felnevelni képteleneknek az a kevés családi pótlék is kézzelfogható, elkölthető pénz, biztatás volt.

A családi pótlék iskolába járáshoz kötése, a kocsmai játékgépek felszámolása, a közmunka nagyon jó intézkedése volt a Fidesz kormányzásnak, de későn jött.

Mindehhez vicces igény az EU fura uraitól, h. még migránsokat is tartson el a szegény Magyarország.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés