Gattyán György komolyan gondolja, hogy elindul a választásokon

2021. november 24. 10:38
A vállalkozó Friderikusz podcastjának előzetesében azt mondta, kutatási eredményeik alapján fontos az embereknek, hogy ne a két múlt közül kelljen választaniuk.

Indulna a 2022-es országgyűlési választásokon az egyik leggazdagabb magyar vállalkozó – jelentette ki a milliárdos Friderikusz Sándor podcastjának előzetesében. Gattyán György szerint jók az esélyeik, hiszen az emberek változást akarnak, a múltat pedig végre maguk mögött tudnák. A politikai porondra lépő Gattyánék kutatási eredménye szerint a választóknak fontos, hogy ne a két múlt közül kelljen választaniuk. Mint mondta, tudja, hogy nagyképűen hangzik, de a papírforma szerint akár nyerni is lehet. 

Gattyán szerint van rá pár hónapjuk, hogy megoldják a párttá szerveződést. A műsorban Friderikusz felvetette, hogy a kezdeményezés esetleg olyan területre tévedhet, ahol a politika és az üzlet kéz a kézben jár, és akaratlanul is útját keresztezik majd olyan érdekköröknek, akiknek „nem kéne”. Az üzletember ezt nem cáfolta. „Mondtam sokszor, hogy provokatív vagyok, és sokszor beleállok olyan dolgokba, amiben hiszek. A mai fejemmel, helyzetemmel ebbe bele kell állni, kell, hogy

legyen egy változás Magyarországon”

– jelentette ki, elismerve, hogy magabiztosságához nagyban hozzátesz az is, hogy „egy pénzhegyről” látja a világot. Arra a kérdésre, hogy a mozgalommal nem fog-e hibázni, kijelentette, biztos lesznek benne hibák, de úgy véli, minimum felrázzák a magyar társadalmat és mindenki elkezd gondolkozni azon, hogy van egy harmadik lehetőség.

Szánthó Miklós: Ellenzékváltás?

Kihívója akadt a baloldali szivárványkoalíciónak! Bővebben is érdekel...

(Fotó: YouTube)

Összesen 101 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azt nem tudom, de jól fizeti az alkalmazottjait, a prémium meg nem egy havi hanem 12 havi.

Na, akkor retteghet a balos MZP balos-gyurcsányista konglomerátuma, mert félnek a sok egyéb párttól, mint az ördög a tömjénfüsttől...

Koma, neked miért nem elég Egyedülvagyunktibor és az ő iszomja?

Szerintem induljunk mind a 10 millióan és gyűjtsük egymásnak az
ajánlószelvényeket.

"...az emberek változást akarnak" - majd kiderül.

Csak az alkalmazottak.
A lányok nem alkalmazottak.

A Docler csak online felületet biztosít.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés