Ők öten nagyon nem örültek Márki-Zay győzelmének

2021. október 18. 20:48

A hat ellenzéki párt előválasztásán az érintett pártok zárt körű összefogása megbukott.

2021. október 18. 20:48
null
Vona Gábor
Index

„A hat ellenzéki párt előválasztásán a kormány még nem, de az érintett pártok zárt körű összefogása megbukott. Jött egy külsős szereplő – aki nem vett részt a tárgyalásokon, nem adott annyi aktivistát, nem fektetett a szervezésbe forrásokat, nem vállalt szerepet a közös program kimunkálásában –, mégis elsöpörte őket. Mindenképp új helyzet van. Ha egy varázsgömb előrejelezte volna a várható következményeket, a hat párt talán bele sem kezd az egészbe. A károk ugyanis nemcsak az összefogás szintjén, de egyenként is jelentősek. A Momentum elnöke megbukott, a Jobbik vezetője kiesett, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd közös jelöltje visszalépett, a DK aspiránsát pedig a győzelem kapujában állította meg egy olyan ember, akiről élő adásban azt állította, nem alkalmas miniszterelnöknek. Persze vasárnap este a győztes mögé már több ellenzéki vezető is felzsúfolódott a színpadra, a világhálót meg elárasztották a közös képek és gratulációk, de minden oldalon akadnak szép számmal, akik nem örülnek ennek a meglepő fordulatnak. Közülük is van öt olyan, aki nagyon nem. Nézzük meg, kik ők.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2021. október 19. 15:34
Talán nem kellett volna anno kinyalni heller redvás .....
Zombi papa
2021. október 19. 09:43
Úgy látszik, Vona csak pentaton hangnemben tud szólózni.
Tóth Mária Éva
2021. október 19. 09:26
Gabesz, te már nem vagy tényező! Nyugodtan hirdesd az "ötöt"' az ATV-n!
sors
2021. október 19. 08:45
Lázár amúgy simán megveri MZP-t. Mondom úgy, hogy bár a fideszre szavazom, de Lázárt nem bírom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik