Fidesz: az Európai Parlament a genderideológia elfogadására kötelezné a tagállamokat

2021. szeptember 16. 17:42
Hidvéghi Balázs és Járóka Lívia kommentálta az EP-ben csütörtökön megszavazott nemi alapú erőszakról szóló jelentést.
Az Európai Parlament valódi célja ezzel a jelentéssel, hogy kötelezővé tegye annak az abszurd elképzelésnek az elfogadását, hogy az emberek nem férfinak és nőnek születnek”

 – kommentálta az EP csütörtöki szavazását Hidvéghi Balázs, fideszes EP-képviselő. Járóka Lívia, az Európai Parlament fideszes alelnöke kiemelte: különösen elszomorító, hogy a baloldali többség a nők elleni erőszak témája mögé bújva akarja véghezvinni az ideológiailag motivált akciót.

Az Európai Parlament plenáris ülése csütörtökön szavazott arról a jelentésről, ami a „nemi alapú erőszak” homályos fogalmán keresztül a genderideológiát akarja becsempészni a kötelező uniós szabályok közé. „A szöveg szélsőbaloldali és zöld jelentéstevői lényegében azt kérik az Európai Bizottságtól, amit számos tagállam az Isztambuli Egyezmény kapcsán már elutasított. Ez pedig annak a felfogásnak a kötelezővé tétele egy jogi eljáráson keresztül, hogy

az emberek nem férfinak és nőnek születnek, és nem a biológiai sajátosságok különböztetik meg a két nemet egymástól”

– mondta el Hidvéghi Balázs.

Járóka Lívia, az Európai Parlament fideszes alelnöke hozzátette: teljesen elfogadhatatlan, hogy a nők és a gyermekek védelme mögé bújnak, miközben saját ideológiai céljaikat akarják elérni. Rámutatott: Magyarországon ehhez képest valódi lépéseket tesznek a nők védelmében és a kapcsolati erőszakkal szemben. „Ezt mutatja az is, hogy Európában a mi büntetőtörvénykönyvünk az egyik legszigorúbb és kiemelten védi a nőket, gyerekeket. Emellett mindent megteszünk, hogy az elmúlt években Magyarországon kiépített megelőzési, áldozatsegítési és áldozatvédelmi hálózat kiemelkedő minőségű legyen” – tette hozzá Járóka.

Nyitókép: MTI/EPA POOL/Julien Warnand

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarország, svájci minta alapján:
SZERVEZD MEG A TELEPÜLÉSEK, TERÜLETEK FEGYVERES VÉDELMÉT, minden 30 év feletti, NEM BÜNTETETT ELŐÉLETŰ POLGÁRNAK lehetőséget adva.
Amíg még megteheted.
A rendőrséget 100%-ban ki kell ebből zárni.
Van a világban éppen elég veszély, - mellesleg, ha a holokausztipar egyik fejét levágod, azonnal tíz nő a helyébe! - hogy a Magyar Nemzetőrség , évi kettő alkalommal, a területi alegységek egy jó kis összetartást végezzenek, van laktanya éppen elég, üresen.
A szervezés? Ebben a sorrendben:
1. 30 év fölött, büntetlen, párttag nem volt
2. 30 év fölött, büntetlen, patrióta párt tagja volt
3. 30 év fölött, büntetlen, baloldali, liberális, nem nemzeti párt tagja, utolsó 10 évben nem volt.
Magyarország! Amíg még megteheted!

A genderideológia a holokausztipar része, egy alpontja, minden, amivel az emberi fehér keresztény civilizációt bomlasztani, rombolni lehet, megengedett, sőt: KÖTELEZŐ A CÉL ÉRDEKÉBEN, a zsidó Alinsky nyomán.
A cél a világ leigázása, egy akarat alá, amit a Rothschild név jelképez, de persze nem csupán róla van szó... Nagyjából 1789-ig az emberiség organikus módon élte az életet, de ennek Párizsban a "harmadik rend" valóságban Titkos Társaság - miután elég erőt érzett magában - véget vetett. Azóta a történelem az aljasságok története, melyet először "osztályharc" köntösbe csomagoltak az aljas elfajzottak.

rabszolgatartás,
feudalizmus,
guillotin-nyaktiló kapitalizmus,
barbár kommunizmus,
? holokausztizmus - ez utóbbi része Ursula beszéde.
A holokausztizmus - más néven holokausztipar - uralmát éli a világ, amelynek célja: a Történelem Vége, amikor minden megoldást kap, eltűnik a Földről minden kérdés, baj, és csak az élet élvezése, prosztós-prolisan mondva: a bulizás feladata marad a MÁR NEM FEHÉR, ellenkezőleg, nagyon is SÖTÉT BŐRŰ MIXEMBEREK SZÁMÁRA.

És akkor Rothschild már tényleg egyedül lesz fejedelem, sőt, király, sőt Császár.
Sőt: Császár Császár, ahogy a Cionbölcsek megírták.
Pont úgy és ez lesz a Történelem Vége, amikor minden
a semmibe fordul végre.
Rothschild Dicsőséges Nagy Semmilyébe, a Talmud által.
És Rothschild ül a nagy Semmi Tetején, a Talmud által, és amikor
megjelenik Jézus Krisztus, Rothschild integetni kezd: Öljétek meg...

Te is tudod, mi is tudjuk, mindenki tudja. Ha mocskolódni akarsz, ne a Mandit rondítsad.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés