Késsel ment rabolni egy férfi Velencén, de két vevő kidobta a boltból (videó)

2021. augusztus 4. 9:28
Dohányboltot akart rabolni, viszont amikor az eladótól követelte a kassza tartalmát, bejött két férfi és kilökdösték a támadót.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai egy 36 éves velencei férfit vettek őrizetbe felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt – írta meg a Police.hu. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi késsel és szatyorral a kezében bement az üzletbe, ahol a pult mögött tartózkodó eladóhoz lépett, akit felszólított, hogy nyissa ki a pénztárfiókot és adja oda neki a pénzt.

A nő próbálta tervéről lebeszélni a számára látásból ismert férfit, de ő nem tágított.

Az alkalmazott továbbra sem tett eleget a kérésnek, és megkísérelte a pult mögül kilökni támadóját. Ekkor lépett be két férfi az üzletbe, akik látva a szorult helyzetet, megragadták a fenyegetőt, és a bolt elé húzták. Ezt követően az elkövető kerékpárjával sietett el a helyszínről.

Nyitókép: Police.hu YouTube

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tényleg be lehetett drogozva, ahogy mások is írják, különben nem ilyen balfasz. Hát, remélem, felfüggesztettet kap, mert a börtönben kitanítják a szakmára.

Jó, de ez csak kísérlet, és végülis önként kiment két öregúr taszigálására. Nekik amúgy respect, de ha a neyük lennék, kikaparnám a szemüket.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés